reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki ja tak samo, na pewno bym nie czekala. Twojemu mezowi chyba naprawdę hormony ciążowe się udzielily...

milka o tak, moja babcia jest przekochana i przecudowna :)

Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki moze:eek:mowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu':rolleyes:
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie

Kitki, tak właśnie takie łóżeczko chcemy. Niestety nie znalazłam takich w sprzedaży, ale coś podobnego co bym chciała znalazłam na jakiejś ukraińskiej stronie :/ To jest tylko wzór bo będę chciała wprowadzić kilka zmian, wygląda to mniej więcej tak:
Tylko barierki mają być w kółko a drabinka od boku i pod skosem, żeby się całe nóżki mieściły. Łóżko na dole ma mieć regulowaną wysokość tak jak w zwykłym łóżeczku.
Aha zapomniałam, mój wujek ma skład drewna i wszystkie potrzebne materiały, a mój brat buduje z drewna domy i dlatego wiem, że mogę mu zaufać i łóżeczko zrobi mi mąż razem z moim bratem.

Załączniki

• łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 68
Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki moze:eek:mowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu':rolleyes:
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie

A ja bym jej jeszcze dała najbardziej obrzydliwe kropelki na brzuch, a tak żeby wiedziała, że tak się nie żartuje ;) no ale ja to z tych wrednych bardziej jestem ;) a przez chwilę przez myśl mi przeszło, że Twój mąż wiedział... cóż to w końcu te same geny... wiesz co w szkole wyprawiał ;)

Miladyy - pewnie sie domyslal bo jakos najczeaciej jest tak ze jak wraca do domu to juz nagle dobrze jest. Dalam jej niedobry syrop;) ale sie nie zajaknela i wziela. Teraz mamy seans kinowy w lozku i malego ksiecia ogladamy

Klaczek - a jak bwdziesz maluszka wkladala? Nie uderzysz sie w glowe? Mala dziura sie wydaje. Ogolnie pomysl fajny i moja cora bylaby przeszczesliwa ze od razu ma pietrowe lozko tylko jak tego malca tam wkladac

KItki to łóżeczko Antuś:) Fajny pomysł tylko niemowlak będzie od razu ze starszym dzieckiem? Czy to tak na później? A ta barierka się jakoś otwiera, bo faktyznie jak malucha tam wsadzić....

reklama
A widzisz a ja myslalam ze ty chcesz go jakos tam wciskac bez otwierania:p w sumie za rok moze pomysle o czyms takim a na razie chyba lepszym rozwiazaniem jest synek z nami bo jak bedzie plakal a nadia jednak do szkoly chodzi i rano wstaje

Do góry