reklama
Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki moze
mowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu'![Rolleyes :rolleyes: :rolleyes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes.gif)
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
![Rolleyes :rolleyes: :rolleyes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes.gif)
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie
Kitki, tak właśnie takie łóżeczko chcemy. Niestety nie znalazłam takich w sprzedaży, ale coś podobnego co bym chciała znalazłam na jakiejś ukraińskiej stronie :/ To jest tylko wzór bo będę chciała wprowadzić kilka zmian, wygląda to mniej więcej tak:
Tylko barierki mają być w kółko a drabinka od boku i pod skosem, żeby się całe nóżki mieściły. Łóżko na dole ma mieć regulowaną wysokość tak jak w zwykłym łóżeczku.
Aha zapomniałam, mój wujek ma skład drewna i wszystkie potrzebne materiały, a mój brat buduje z drewna domy i dlatego wiem, że mogę mu zaufać i łóżeczko zrobi mi mąż razem z moim bratem.
Tylko barierki mają być w kółko a drabinka od boku i pod skosem, żeby się całe nóżki mieściły. Łóżko na dole ma mieć regulowaną wysokość tak jak w zwykłym łóżeczku.
Aha zapomniałam, mój wujek ma skład drewna i wszystkie potrzebne materiały, a mój brat buduje z drewna domy i dlatego wiem, że mogę mu zaufać i łóżeczko zrobi mi mąż razem z moim bratem.
Załączniki
Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki mozemowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu'
A ja bym jej jeszcze dała najbardziej obrzydliwe kropelki na brzuch, a tak żeby wiedziała, że tak się nie żartuje
Miladyy - pewnie sie domyslal bo jakos najczeaciej jest tak ze jak wraca do domu to juz nagle dobrze jest. Dalam jej niedobry syrop
ale sie nie zajaknela i wziela. Teraz mamy seans kinowy w lozku i malego ksiecia ogladamy
Klaczek - a jak bwdziesz maluszka wkladala? Nie uderzysz sie w glowe? Mala dziura sie wydaje. Ogolnie pomysl fajny i moja cora bylaby przeszczesliwa ze od razu ma pietrowe lozko tylko jak tego malca tam wkladac
Klaczek - a jak bwdziesz maluszka wkladala? Nie uderzysz sie w glowe? Mala dziura sie wydaje. Ogolnie pomysl fajny i moja cora bylaby przeszczesliwa ze od razu ma pietrowe lozko tylko jak tego malca tam wkladac
klaczek2004
Fanka BB :)
KItki to łóżeczko Antuś
Fajny pomysł tylko niemowlak będzie od razu ze starszym dzieckiem? Czy to tak na później? A ta barierka się jakoś otwiera, bo faktyznie jak malucha tam wsadzić....
reklama
A widzisz a ja myslalam ze ty chcesz go jakos tam wciskac bez otwierania
w sumie za rok moze pomysle o czyms takim a na razie chyba lepszym rozwiazaniem jest synek z nami bo jak bedzie plakal a nadia jednak do szkoly chodzi i rano wstaje