reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Witajcie ☺. My dzis leniwie. Wczoraj wytrzymalam do 23 na parapetowie i mialam dosc wiec wrocilismy. Dzis leniwie dopiero sniadanie zjedlismy. Na obiad mam rybe ale pewnie zrobimy obiadokolacje skoro tak pozno sniadanie. Corka u babci od wczoraj i juz zadzwonila z pomyslem ze ona u babci do jutra chce spac i zeby tata przywiozl jej rano plecak i zawiozl ja do szkoly od babci:) takze dzis mamy labe na calego az nie wiem co robic ;)

u nas tez właśnie tak cicho jakos. Nadia w tamta sobote była na noc u tesciow, teraz u mojej mamy, mój ojciec tez ja czasami bierze ale rzadko bo ona nie bardzo chce tam na noc bo wiadomo dziadek to nie babcia a nic na sile. Ale generalnie wszystkich dziadkow kocha i lubi u nich być także z tym nie mamy problemów by ja gdzies podrzucić jak trzeba;-) ;)

Martita ja tez mialam bardzo bolesne obkurczanie macicy a w dodatku ten proces jest bardziej bolesny jak dziecko ssie piers
.dla mnie pierwszy dzien byl najgorszy.

Dziewczyny ktora jest w dziale zamkniętym?? Jakie sa zasady przyjec? Bo ja mam 28/29 tc i jesli urodze szybciej to sie okaże, ze predzej urodze niz mnie tam przyjmą. Wogole to kto deceduje o przyjeciu??

Dzien dobry :)
My dzis zaliczylismy balwana i sniezki rano. Synek wniebowziety tym bialym puchem. Teraz juz prawie wszystko zniknelo wiec bardzo sie ciesze, ze chociaz przed 2 urodzinkami zobaczyl jak wyglada zima hehe.

Zgaga to moja zmora w poprzedniej i obecnej ciazy. W momencie jak znikaja mdlosci pojawia sie ta zgaga,cos ok 23tc :/ Teraz przynajmniej juz wiem mniej wiecej jak moge zlagodzic. Zero czosnku,czekolady,gazowane napoje,smazone kotlety i ryba i kawa. Czasem wezme renie i jest ok.
Hemoroidy kolejne dziadostwo,wyszly po porodzie i zniknely, od jakiegos czasu znow daja znac o sobie. Tak jak marzenka pisze, ze owsianka pomaga,duzo owocow i wody :)
Martita ja nie mialam skurczy macicy. Raz tylko w szpitalu brzuch mi sam podskoczyl i tyle.

Tez sie boje karmienia.Przy olku sie nacierpialam, przez nakladki pic nie chcial. Mozna sie jakos przygotowac wczesniej na to karmienie, nawal?

Milka powodzenia przy przeprowadzce :)

Ostatnia edycja:
Mi na te dziadostwo tzn hemoroidy tez woda pomaga ale dużo wody ;) i uwaga uwaga zaczynam tyć i to chyba w za szybkim tempie buuuu nie mogę sie zważyć bo aż bateria sie rozładowała z przeciążenia :p

reklama
sweetka w tej chwili z przyczyn technicznych nikogo nie przyjmiemy do wątku prywatnego. Jak sytuacja z nowym forum sie ogarnie to na pewno się tym zajmę.

Do góry