reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Oni tez mieli jskies paski i mowili ze po 5 min wynik, ja czekalam tam z 15 min po tym i polozna przyszla ze zadzwonia z wynikami. Wydaje mi sie ze ze wody to nie sa, bo by mi chyba powiedzial.. ale pobieralni mi tez wymazy wiec pewnie w uch sprawie beda dzwonic :-(

reklama
Dziewczyny u nas głośniej zrobiło sie na temat testu/wymazu z pochwy na gronkowca ...przed porodem robią ten test i jesli wynik pokazuje bakterie podczas porodu dożylnie podają antybiotyk..bardzo ważne ..ta bakteria jest bardzo niebiezpieczną dla maleństwa ...ja miałam ja w pierwszej ciąży i dostałam antybiotyk ..teraz muszę pamietać zeby znów poprosić o ten test..oni robią wymaz z pochwy i okolic odbytu...nie wiem czy w pl ten test jest robiony myśle ze napewno tak..głośno sie zrobiło tutaj bo kilku lekarzy nie robiło tego testu i skończyło sie to tragicznie dla maleństw ..im bliżej porodu tym jakieś leki łapie :(

3 raz w przeciagu niecalego roku ... Całe szczescie mam moja malutka coreczke I teraz naprawde widze jakie to szczescie ze udalo mi sie ja miec. Jestem szczesliwa mama i to sie liczy.Podjelam tez decyzje ze porzucam dalsze starania. Jedno dziecko mi wystarczy, probowalam, nie udalo sie I niech tak zostanie.
Mam zamiar byc najlepsza mama na swiecie, a niech bedzie troche rozpieszczona :)
Oczywiscie trzymam za Was wszystkie kciuki

reklama
Do góry