reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ania ..dokładnie tak samo mam..jak sie ruszam,chodZe to nie boli ..ale jak leżę i mam sie przewrócić na drugi bok to czuje ten ból ...alunia jak juz lekarz powie co i jak to daj znać;)

Ostatnia edycja:
reklama
A dla mnie jakos ten trzeci trymestr jest jak do tej pory najlepszy, może dlatego ze niedawno się zaczal ;) nic mnie nie boli, nie mam praktycznie zadnych dolegliwości, za to dużo energii. Oby jak najdłużej taki stan :)

Marzenka sama jestem ciekawa bo od początku były dwa łożyska potem niby jedno a teraz juz nie widać. Wiec sama jestem ciekawa jak te moje chłopaki beda wyglądać ;) ja zbliżam sie do trzeciego trymestru i energii nie mam, chęci mam i nic po za tym wszystko mnie boli a jak nie boli to i tak musze lezec ;)

Bluelovi mam nadzieję, że wszystko jest ok. Wszystkie czekamy na wieści od Ciebie.

Dziewczyny a ja dziś zamiast do pracy jechać to leżę cały dzień w łóżku. Od kilku dni tak mi serce mocno bije. Puls wtedy mam powyżej 100. Jak nie problem z ciśnieniem to teraz z pulsem. Czytałam właśnie na necie, że w ciazy to normalne.... hmmmm i tak się boję. Dla mnie najgorszy trymestr. :-(

Hey hey!
Blulovie trzymam kciuki!
Ja po pracy, ale planuje jeszcze ogarnac dom. Ja niby dipiero 26 tc a czuje sie jak slon, bezuch coraz wiekszy, ledwo chodze. A do pracy jeszcze 10 tygodni i macierzynski.

Bluelovi- czekam i ja na wieści. Bądź dobrej myśli!!!

Dziewczyny - w którym miejscu Was kopią maluchy? Moja panna cały czas kopie wyłącznie bardzo nisko,wręcz na wysokości spojenia łonowego. Mam nadzieję,że obróci się gdy przyjdzie na to pora...

reklama
Jestem juz w domu bolace cos na wardze okazalo sie zylakiem :/ a pozatym to odczucie mokra to bardzo rozwodnione uplawy. Usg wykazuje ze maly wazy 1392 gramy:errr:wszystko fajnie tylko kosc udowa ma dwa tygodnie dluzsza od brzuszka ;/ nue wiem czy mam sie denerwowac :errr:

Do góry