reklama
Kitki no mi naprawde to smakowalo wstyd sie przyznac ale jak wrocilam to zjadlam kanapki i odrazu czekolade cala mam nadzieje ze to zaden objaw cukrzycy ;0
Tak ten sen wygral ;0
Martita a daj linka do tego wozka na ktory sie zdecydowaliscie bo pamietam ze sie wachalas miedzy xcite a puls??
Mada gratuluje ))))
Tak ten sen wygral ;0
Martita a daj linka do tego wozka na ktory sie zdecydowaliscie bo pamietam ze sie wachalas miedzy xcite a puls??
Mada gratuluje ))))
bluelovi to Ty tez masz takie głupie sny?? dobrze wiedzieć, ze to normalne bo się juz zastanawiałam, co noc lepsza historia w głowie
Mada gratuluję córeczki!
kitki heheheh, to sobie córcia umie znaleźć zajęcie
o, widzę, ze więcej nas ma ciekawe sny piszcie o swoich tez, zrobimy ranking, który dzikszy
ja tez zmierzylam brzuszek i słuchajcie!!!! dogonilam was!!! mam 92 cm!!! normalnie tak się cieszę, ze nie wiem bo od czasu jak ta koleżanka nagadala mi o za malych brzuszkach ciążowych to gdzieś mi to tam tkwilo w głowie, a ru bęc! jestem juz z wami
Mada gratuluję córeczki!
kitki heheheh, to sobie córcia umie znaleźć zajęcie
o, widzę, ze więcej nas ma ciekawe sny piszcie o swoich tez, zrobimy ranking, który dzikszy
ja tez zmierzylam brzuszek i słuchajcie!!!! dogonilam was!!! mam 92 cm!!! normalnie tak się cieszę, ze nie wiem bo od czasu jak ta koleżanka nagadala mi o za malych brzuszkach ciążowych to gdzieś mi to tam tkwilo w głowie, a ru bęc! jestem juz z wami
Ja bym do smarowania polecala naturalne olejki, duzo dobrego sie naczytalam no I zadnej chemii. Ja uzywalam olejek ze slodkich migdalow I rozstepy nie wyszly ale ja to nawet 10 kg nie przytylam. Bardzo dobrze natluszczajace jest tez Maslo shea ale jakos nie moge znalezc.
Mada super!
Sny macie dzik !
Mada super!
Sny macie dzik !
A propos kremow do twarzy przeciwzmarszczkowych( ale to juz po ciazy) jedyny efekt przeciwzmarszczkowy przy dlugoterminowym stosowaniu maja kremy z retinolem. No I oczywiscie peelingi daja efekty, no I podstawa to krem z wysokim filtrem
hahaha mistrzowskie miałyście sny Ja odkąd jestem w ciąży mam barzo realistyczne sny, ale niestety wcale nie śmieszne, a przerażające, np. dzisiaj śniły mi się tonące noworodki, masakra :/
Mada gratuluję córeczki a jeśli chodzi o cukrzycę to dasz radę, odpowiednia dieta i kontrola i będzie dobrze!
Znalazłam dzisiaj w sklepie wino bezalkoholowe, wzięłam na jutro, a co, też mi się coś należy Ciekawe jaki to to ma smak
Mada gratuluję córeczki a jeśli chodzi o cukrzycę to dasz radę, odpowiednia dieta i kontrola i będzie dobrze!
Znalazłam dzisiaj w sklepie wino bezalkoholowe, wzięłam na jutro, a co, też mi się coś należy Ciekawe jaki to to ma smak
reklama