reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mada gratuluję córeczki. Czyli będziesz miała parkę :-) :)

Milka, bluelovi, ja również często mam dziwaczne sny, ale Wasze są nie do przebicia. Nie da się nie uśmiechnąć czytając Wasze posty :-D

reklama
Kitki no mi naprawde to smakowalo wstyd sie przyznac ale jak wrocilam to zjadlam kanapki i odrazu czekolade cala mam nadzieje ze to zaden objaw cukrzycy ;0

Tak ten sen wygral ;0

Martita a daj linka do tego wozka na ktory sie zdecydowaliscie bo pamietam ze sie wachalas miedzy xcite a puls??

Mada gratuluje ;)))))

bluelovi to Ty tez masz takie głupie sny?? :D dobrze wiedzieć, ze to normalne bo się juz zastanawiałam, co noc lepsza historia w głowie :szok:

Mada gratuluję córeczki! :)

kitki heheheh, to sobie córcia umie znaleźć zajęcie :D

o, widzę, ze więcej nas ma ciekawe sny :D piszcie o swoich tez, zrobimy ranking, który dzikszy :D

ja tez zmierzylam brzuszek i słuchajcie!!!! dogonilam was!!! mam 92 cm!!! :D normalnie tak się cieszę, ze nie wiem bo od czasu jak ta koleżanka nagadala mi o za malych brzuszkach ciążowych to gdzieś mi to tam tkwilo w głowie, a ru bęc! jestem juz z wami :D

No milka nie jestes sama :)) no widzisz i co ty sie martwisz brxuszek jak ta lalala ;)

No jak mada przyniosla potwierdzenie kobietki to trzeba dopisac i bd 21 dziewczynek i 22 chlopcow ;))

Ja bym do smarowania polecala naturalne olejki, duzo dobrego sie naczytalam no I zadnej chemii. Ja uzywalam olejek ze slodkich migdalow I rozstepy nie wyszly ale ja to nawet 10 kg nie przytylam. Bardzo dobrze natluszczajace jest tez Maslo shea ale jakos nie moge znalezc.
Mada super!
Sny macie dzik !

A propos kremow do twarzy przeciwzmarszczkowych( ale to juz po ciazy) jedyny efekt przeciwzmarszczkowy przy dlugoterminowym stosowaniu maja kremy z retinolem. No I oczywiscie peelingi daja efekty, no I podstawa to krem z wysokim filtrem

Zaczynam sie martwic , ze mam tylko 73 cm. Jestem na basenie tzn. Maz plywa a ja sobie siedze i czytam ksiazke popijajac goraca czekolade i jedzac loda. Potem jedziemy po zakupy a potem po pizze .... mniam ... juz mi slinka cieknie

hahaha mistrzowskie miałyście sny :D Ja odkąd jestem w ciąży mam barzo realistyczne sny, ale niestety wcale nie śmieszne, a przerażające, np. dzisiaj śniły mi się tonące noworodki, masakra :/

Mada gratuluję córeczki :) a jeśli chodzi o cukrzycę to dasz radę, odpowiednia dieta i kontrola i będzie dobrze!

Znalazłam dzisiaj w sklepie wino bezalkoholowe, wzięłam na jutro, a co, też mi się coś należy :p Ciekawe jaki to to ma smak

reklama
Do góry