reklama
Majka - termin na 29 kwietnia ale min. 2 tyg szybciej bede rodzic. Ja mam trudna ciaze. Biore duzo lekow wiec bede nosic brzuszek tylko tyle ile potrzeba. Mialam juz cc z corka wiec teraz moge teoretycznie wybrac ale gin od razu powiedzial ze jesli sie upre silami natury to kaza mi podpisac ze na wlasna odpowiedzialnosc..nie bede ryzykowac nie czuje takiej potrzeby. Chce by synek urodzil sie zdrowy to najwazniejsze
A jaka masz wade wzroku? Ja mialam 4 i 4.5 plus duzy astygmatyzm ale to nie bylo wskazanie do cc. Podobno jesli w dnie oka jest ok sama krotkowzeocznosc nie jest wskazaniem
A jaka masz wade wzroku? Ja mialam 4 i 4.5 plus duzy astygmatyzm ale to nie bylo wskazanie do cc. Podobno jesli w dnie oka jest ok sama krotkowzeocznosc nie jest wskazaniem
klaczek2004
Fanka BB :)
Forum coś szaleje.
Kitki ja mam teraz wizytę 21.01 ale do tego czasu mam już zrobić glukozę. Pewnie ty na wizycie tez juz dostaniesz takie wytyczne.
Widzę że większość z was będzie miała wizyty w moje urodziny. Dla was piękny dzień a dla mnie już rok do przodu
Ania i Milka samych cudownosci dla Was.
Kitki ja mam teraz wizytę 21.01 ale do tego czasu mam już zrobić glukozę. Pewnie ty na wizycie tez juz dostaniesz takie wytyczne.
Widzę że większość z was będzie miała wizyty w moje urodziny. Dla was piękny dzień a dla mnie już rok do przodu
Ania i Milka samych cudownosci dla Was.
Czyli Synuś będzie bardzo porzadny znak zodiaku ;-) ja też jestem spod znaku barana i moja córcia też będzieMajka - termin na 29 kwietnia ale min. 2 tyg szybciej bede rodzic. Ja mam trudna ciaze. Biore duzo lekow wiec bede nosic brzuszek tylko tyle ile potrzeba. Mialam juz cc z corka wiec teraz moge teoretycznie wybrac ale gin od razu powiedzial ze jesli sie upre silami natury to kaza mi podpisac ze na wlasna odpowiedzialnosc..nie bede ryzykowac nie czuje takiej potrzeby. Chce by synek urodzil sie zdrowy to najwazniejsze
reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Kitki mój tata i brat barany i nie jest źle. Tata trochę uparty ale brat do rany przyłożyć.