reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

A to juz wiesz ze będziesz miala cc hmmm mnie raczej tez czeka ze wzgledu na wade wzroku,choc nie ukrywam wolałabym tego mojego Stworka normalnie urodzić :-D. A na kiedy masz termin?

reklama
Wszystkiego naj naj naj dziewczyny
Badanie glukozy przeżyłam, nude wytrzymałam a zapominany mocz jutro zawiozę:laugh2:
Wizyte mam 4.01 więc dołączam do ekipy:-p

Majka - termin na 29 kwietnia ale min. 2 tyg szybciej bede rodzic. Ja mam trudna ciaze. Biore duzo lekow wiec bede nosic brzuszek tylko tyle ile potrzeba. Mialam juz cc z corka wiec teraz moge teoretycznie wybrac ale gin od razu powiedzial ze jesli sie upre silami natury to kaza mi podpisac ze na wlasna odpowiedzialnosc..nie bede ryzykowac nie czuje takiej potrzeby. Chce by synek urodzil sie zdrowy to najwazniejsze

A jaka masz wade wzroku? Ja mialam 4 i 4.5 plus duzy astygmatyzm ale to nie bylo wskazanie do cc. Podobno jesli w dnie oka jest ok sama krotkowzeocznosc nie jest wskazaniem

Forum coś szaleje.
Kitki ja mam teraz wizytę 21.01 ale do tego czasu mam już zrobić glukozę. Pewnie ty na wizycie tez juz dostaniesz takie wytyczne.
Widzę że większość z was będzie miała wizyty w moje urodziny. Dla was piękny dzień a dla mnie już rok do przodu:(
Ania i Milka samych cudownosci dla Was.

Mam -5,7 ale mam podejrzenie jaskry dlatego jeszcze mój poród naturalny stoi pod znakiem zapytania.ide do okulisty w lutym i ma podjąć decyzję. Co by się nie działo ważne żeby Młoda była zdrowa a reszte matka przeżyje ;-)

Majka - termin na 29 kwietnia ale min. 2 tyg szybciej bede rodzic. Ja mam trudna ciaze. Biore duzo lekow wiec bede nosic brzuszek tylko tyle ile potrzeba. Mialam juz cc z corka wiec teraz moge teoretycznie wybrac ale gin od razu powiedzial ze jesli sie upre silami natury to kaza mi podpisac ze na wlasna odpowiedzialnosc..nie bede ryzykowac nie czuje takiej potrzeby. Chce by synek urodzil sie zdrowy to najwazniejsze

A jaka masz wade wzroku? Ja mialam 4 i 4.5 plus duzy astygmatyzm ale to nie bylo wskazanie do cc. Podobno jesli w dnie oka jest ok sama krotkowzeocznosc nie jest wskazaniem
Czyli Synuś będzie bardzo porzadny znak zodiaku ;-) ja też jestem spod znaku barana i moja córcia też będzie :-D

Klaczek - pewnie da mi te wytyczne do glukozy. Po 20 to ja bede miala kolejna wizyte wuec podobnie bedzie jak Ty pewnie bede musiala juz miec zrobiona glukoze

Majka - no tak jak wada powazna to lepiej chyba nie ryzykowac
Co do znaku to wszgscy kteca nosem na barana i mowia zebym chodzila do 20 przhnajmniej az sie byk zacznie :confused:

reklama
Do góry