Ania Milka - sto lat dziewczyny !
reklama
Majka ja juz mam 13 po świętach na plusie znowu opierdziel od ginki dostanę:-/ No i ja jestem z Łodzi:-)Ja na glukoze ide po nowym roku bo wizyte mam dopiero 15.01.stresuje sie bo przy moim spożyciu cukierasow może być różnie ;-) kurcze te moje 10 kg troche mnie martwi :-/
Jest na forum jakas Mamusia z Łodzi?
P.S. wyswietla Wam sie moj suwaczek?
Co do krzywej to jutro rano zamierzam pójść, takze dzisiaj juz zadnych slodyczy i wczesna kolacja. Na 4.01 mam wizytę więc wtedy się dowiem co i jak.
Ania! Milka! Stoo lat :-*
wiosenka2016
Zaciekawiona BB
To widze ze kilka z nas wizytuje 4-5 styczen ja ile waze dowiem sie u gina tez sie boje bo ostatnio jem duuuzo za duzo
Milka, Ania 12... Wszystkiego co Sobie wymarzycie na Wasze urodzinki!
Ja tez 4 tego mam wizyte. Na szczescie nie glukoze , jedno z najgorszych ciazowych doswiadczen, a po swiatecznym obzarstwie to juz slodycz na maxa. Ja to za slodyczami nie za bardzo jestem , ewentualnie gorzka czekolada.
Postanowilam sie juz do wizyty nie martwic Bo I tak swoje wyplakalam przez swieta. I mdlosci tez juz czuje wiec jestem dobrej !
Glukozowe mamusie smacznego!
Ja tez 4 tego mam wizyte. Na szczescie nie glukoze , jedno z najgorszych ciazowych doswiadczen, a po swiatecznym obzarstwie to juz slodycz na maxa. Ja to za slodyczami nie za bardzo jestem , ewentualnie gorzka czekolada.
Postanowilam sie juz do wizyty nie martwic Bo I tak swoje wyplakalam przez swieta. I mdlosci tez juz czuje wiec jestem dobrej !
Glukozowe mamusie smacznego!
Sto lat Mamuśki:-*
Powoli zaczynam zbierać wyprawke co jak widzę wcale nie jest prostą sprawą.kurcze tyle jest pieknych ciuszkow dla dziewczynek :-) nie wspominając o cenach eh.najbardziej zdziwily mnie ceny proszków do prania dla dzieci :-/
Powoli zaczynam zbierać wyprawke co jak widzę wcale nie jest prostą sprawą.kurcze tyle jest pieknych ciuszkow dla dziewczynek :-) nie wspominając o cenach eh.najbardziej zdziwily mnie ceny proszków do prania dla dzieci :-/
reklama
Ktory masz tc?wybralas juz sobie szpital?Majka ja juz mam 13 po świętach na plusie znowu opierdziel od ginki dostanę:-/ No i ja jestem z Łodzi:-)
Co do krzywej to jutro rano zamierzam pójść, takze dzisiaj juz zadnych slodyczy i wczesna kolacja. Na 4.01 mam wizytę więc wtedy się dowiem co i jak.
Ania! Milka! Stoo lat :-*