reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Drobi, Martita, Renia, Klaudyna dziękuję Wam również kochane bardzo, bardzo, bardzo!!! :) jejku, normalnie stawiacie mnie na nogi tymi słowami otuchy, od razu jestem spokojniejsza gdy ktoś bardziej doświadczony i mądrzejszy życiowo pocieszy mnie spokojnie i rzeczowo :)

ja jeszcze jutro do pracy i będę mieć Święta :) wreszcie się wyśpię, jak ja nie cierpię rannej zmiany.. :/

reklama
bluelovi właśnie kiedyś widzialam zdjęcia tej modelki w necie jak była w ciąży i nie mogłam uwierzyc :szok: cale szczęście juz mam większy od niej brzuszek bo jakbym miala taki jak ona to ju wogole panika :D ale tak serio, jakim cuden tam się uchowal prawie 4kilowy chlopczyk? :D ale dzięki kochana, masz rację, inne mają jeszcze mniejsze i duze zdrowe dzieci rodzą :* :)

co robicie? :) ja juz w pracy się obijam, parę godzin i Święta :D

Witam się z rana :biggrin2:
Ja na dzisiaj planuję małe sprzątanie (takie gruntowne mam już za sobą), małe zakupy, a popołudniu upiekę ciasto.
Reszta dnia to lenistwo i wyczekiwanie świąt.

Miłego dnia ciężaróweczki :-) :)

Kitki trzymam kciuki kochana. :* czekamy na dobre wieści.
Milką brzuchem sie nie przejmuj :* ja tez miałam mały ;) tylko sie cieszyć wazne ze dzieci zdrowe. Mi kuzynka tez ciagle sie pyta czy dzieci mam w brzuchu bo mały mam. A je po prostu rzga ze szczupło wyglądamy :D

Martita nasz stał w piwnicy bo i tak był zapakowany w kartony. Poza tym spytaj w sklepie czy może u nich postac- my nasz odebralismy po miesiącu dopiero. A x landerek piękny. Ja jestem fanka wszystkich x landerow. Do swojego chciałam dokupić torbę bo tamta się zniszczyła ale nowa 160 zł a używanych nie ma. Wiec musze inna kolorystycznie dobrać.
Dziewczyny a miała któras x- move? Mam pytanie odnośnie światełek sprzodou wózka. U nas nie dzialaja:cool:
Ja mam xmove i światełka działają, nam sie nawet przydawały bo nie mamy lamp na ulicy wiec wieczorami tak sobie bajerancko świeciliśmy :)

Ja czekam na wizyte do mojej ginekolog, specjalnie wyjechalam z domu duzo wczesniej a tu niespodzianka bo zero korkow.

Dzis w planie sprzatanie, a wieczorem upieke ciasto. Po drodze musze jeszcze wyslac zwolnienie do pracy i zrobic male zakupy.

Martita kciuki za wizyte ,ja juz dzis troche ogarnelam musze tylko wywiesic pranie ,odkurzyc umyc podlogi zrobic farsz na pierogi pozniej troche lezakowania i po poludniu do tesciowej lepic pierogi a wieczorem juz tylko kapiel ;))

reklama
U mnie z grubsza ogarnięte, mąż ma jeszcze odkurzyć i podłogi umyć :D Ale najpierw gotowanie :) Zrobię dziś barszczyk, zupę grzybową i kompot. I jeszcze jakiś szybki obiad na dziś trzeba ogarnąć. Mąż też z resztą sobie wymyślił że w takim razie on też dziś ryby smaży bo też chce być odrobiony hehe a niech smaży to się jutro jeszcze na spokojnie pojedzie po takie rzeczy, które na święta trzeba świeże kupić pieczywo, owoce.. Potem sklepy dopiero w poniedziałek u nas otwarte.

Do góry