reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki rodzina ma rację. Powinnaś bardziej na siebie uważać i się oszczędzać. Jak się dzidziuś urodzi to aż nadaktywna będziesz musiała być. Daj znać po wizycie. Trzymamy kciuki.

na chwilkę wpadłam bo budyń musi do kremu ostygnąć:biggrin2: Ciasta zaraz pokończone, ryba po grecku jeszcze do zrobienia na dzisiaj a jutro tylko sałatki umieszam. Już dzisiaj padam na twarz.
Widzę, że u was również aktywnie :-D czekam kiedy będzie po świętach, bo wtedy trochę odpocznę :rolleyes:

Dziś wszystkie mamuśki aktywne
Ja od 7:30 w kuchni : sernik, farsz na krokiety, naleśniki , sprzątanie pdomu, kąpanie psa... a teraz sterta prasowania.... padne dzisiaj naprawdę..

Ja juz odrobiona, mogę czekać na wigilię :D Na wieczor jakieś spa sobie urządze manicure itp :) no i w końcu na spokojnie z mężem można posiedzieć :)
Dziewczyny ciesze się z dobrych wieści z waszych wizyt :)

Fenika powodzenia u dentysty!

Kitki Chryste ile Ty masz na głowie! masakra normalnie i w 100% zgadzam się z Twoją mamą i mężem, musisz się oszczędzac! To już nie jest kwestia nudy, siadaj na dupie w domu i odpoczywaj! :* :) bo "atrakcji" to Ty masz co niemiara w tej ciąży, od zawsze tak masz czy teraz się tak uaktywnilo? ;) i bardzo się cieszę, że oddali wam auto! :D

mam czekoladę truskawkowa, ide sobie tyć :)

Ja juz ciasto spróbowałam ale resztę musze gdzieś schować przed chłopakami Damian juz sam barszcz pił a mąż chce juz uszka gotować lol

Padam :-( na nogach od 5. Posprzatane, podszykowane do wigilii, farsz do krokiety prawie gotowy, sernik i pierogi w lodówce. musiałam w połowie drogi usiąść, odpocząć i niestety przegrysc no spe.brzuch mnie strasznie zaczął kluc..

Dziewczyny ja jutro już pewnie na forum nie zagladne wiec chciałabym Wam dziewczyny i waszym rodzinom złożyć najwspanialsze życzenia, zdrowych, wesołych i wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia :-):-)

reklama
Martita super ze wszystko ok
Bluelovi mam to samo wszystko mnie męczy
Kitki też myślę że musisz więcej odpoczywać i uważać na siebie, nie masz siedzieć dzień w dzień w domu ale wszystko na spokojnie :-)
U mnie Już wszystko zrobione :-) dziś urodzinowy obiadek i spacer zaliczyłem z rodzinką :-) czekam na wigilię :-)
KOCHANE ZYCZE WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT :-) BUZIAKI DLA DZIECI I W BRZUSZKI :-* ODPOCZNIJCIE :-)

Do góry