reklama
Beata to zalezy od lekarza niektórzy czekaja do 12 tyg niektorzy na poczatku , bardzo roznie jak lekarz do tego podchodzi ;-)
Dantek trzymam kciuki za twoje blizniaki
jestem taka spiaca ze nie wiem co mialam napisac, tylko czytam was a pisanie mi nie idzie :O
co do moderatorki to by sie przydała , tak fajnie by bylo miec ta liste ale moze warto jeszcze chwile zaczekac?? bo duzo dziewczyn dochodzi do forum, dużo nie zna terminu bo nie byla u lekarza
Dantek trzymam kciuki za twoje blizniaki
jestem taka spiaca ze nie wiem co mialam napisac, tylko czytam was a pisanie mi nie idzie :O
co do moderatorki to by sie przydała , tak fajnie by bylo miec ta liste ale moze warto jeszcze chwile zaczekac?? bo duzo dziewczyn dochodzi do forum, dużo nie zna terminu bo nie byla u lekarza
Obudziłam sie bez mdłości, myślałam ze będzie lepiej, ale juz są :-( boje sie powtórki z dnia wczorajszego...
Mi ginekolog zalozyla kartę ciąży w ostatnia środę.
Jak wchodzę na nasze forum to mam na dole info ze mamy jakiegoś moderatora.
Mi ginekolog zalozyla kartę ciąży w ostatnia środę.
Jak wchodzę na nasze forum to mam na dole info ze mamy jakiegoś moderatora.
sylwia1234
Zaangażowana w BB
jeszcze trochę o tych mdłościach. czy któraś z was brała takie krople na mdłości o nazwie imbifem??? Naprawdę bardzo się męczę, boję się, że będę musiała iść na zwolnienie, a tego nie chcę. Nic nie pomaga, nie mogę jeść bo mi wszystko podchodzi do gardła, muszę się zmuszać, żeby przełknąć. W tamtej ciąży brałam torecan, ale bez sukcesu, czasem już przy przełykaniu tabletki wymiotowałam :-(
W piętek będę u lekarza może on coś wymyśli.
W piętek będę u lekarza może on coś wymyśli.
dorota1225
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy po za mdłościami i ciagłą chęcią snu macie jakieś inne objawy.. Ja zauważyłam że zaczęły mi strasznie włosy wypadać..
Sylwus... byłam wczoraj w aptece zaopatrzyć się w Folik i właśnie coś na mdłości, a od wrednej baby -pewnie nigdy nie była w ciąży i nie wie co to mdłości- usłyszałam, ze to "fizjologia" i nie dostałam nic, nawet rady jak sobie ulżyć i tak się zastanawiam czy nie zadzwonić do kierowniczki apteki i jej nie nawciskać, co za babsko przyjęła.
Dzisiaj jak na razie bez mdłości, ale może dlatego, ze zjadłam odrazu jak wstałam. Moja gin jest na urlopie, kazała dzwonić za tydzień w środę, nie wiem czy to nie za późno, chciałabym już wiedzieć, a nie czekać jeszcze tydzień do rejestracji, a i nie wiadomo kiedy mnie przyjmie... Mam dzisiaj wisielczy humor.
Zaczęłam szukać ubrań ciążowych i natrafiłam na fajny demot:
W pierwszej ciąży chodzisz w ubraniach ciążowych jak tylko zobaczysz dwie kreski
W drugiej zaczynasz chodzić w ciążowych, dopiero jak sie nie mieścisz w swoich, a w trzeciej wpychasz się do końca ciąży w swoje zwykłe ubrania
A właśnie jest gdzieś wątek stylizacji ciążowych? Chętnie bym podpatrzyła
Dzisiaj jak na razie bez mdłości, ale może dlatego, ze zjadłam odrazu jak wstałam. Moja gin jest na urlopie, kazała dzwonić za tydzień w środę, nie wiem czy to nie za późno, chciałabym już wiedzieć, a nie czekać jeszcze tydzień do rejestracji, a i nie wiadomo kiedy mnie przyjmie... Mam dzisiaj wisielczy humor.
Zaczęłam szukać ubrań ciążowych i natrafiłam na fajny demot:
W pierwszej ciąży chodzisz w ubraniach ciążowych jak tylko zobaczysz dwie kreski
W drugiej zaczynasz chodzić w ciążowych, dopiero jak sie nie mieścisz w swoich, a w trzeciej wpychasz się do końca ciąży w swoje zwykłe ubrania
A właśnie jest gdzieś wątek stylizacji ciążowych? Chętnie bym podpatrzyła
stacy
Fanka BB :)
dżoana - sama o czymś takim myślałam, bardzo fajny pomysł. Ale jest potrzebny do tego moderator? Jedna dziewczyna zakłada i ona się tym zajmuje i edytuje. Może ja się nie znam
U mnie domu 80% gotuje mąż, ja od wielkiego dzwonu. On po prostu lubi i jest lepszy w tym ode mnie. Ja za to sprzątam, teraz w ciąży jakoś się dzielimy obowiązkami. Także nie narzekam.
U mnie domu 80% gotuje mąż, ja od wielkiego dzwonu. On po prostu lubi i jest lepszy w tym ode mnie. Ja za to sprzątam, teraz w ciąży jakoś się dzielimy obowiązkami. Także nie narzekam.
Sylwia ja nic nie biorę, ale zapytam mojej lekarki, tylko ze ja to juz raczej cos na wymioty potrzebuje :-( ale boje się leków w ciąży, chciałabym to jakos przetrzymać, ale boje się odwodnienia, na jedzenie znów nie mogę od wczoraj patrzeć.
Dorota mi urosły piersi bardzo, włosy mi wypadają tak jak w pierwszej ciąży.
Dorota mi urosły piersi bardzo, włosy mi wypadają tak jak w pierwszej ciąży.
dorota1225
Zaciekawiona BB
Piersi to chyba dobrze.. Hehe.. Jak tak beda wypadać to łysa zostane do porodu.. Ja niestety trafiłam na bardzo niemiłą polożną. I zasugerowała mi że jak chciałam dziecka to niech się męczę..
reklama
BEATKO TY NASZA SŁODKA !
Od tego miałam zacząć dzisiaj. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! A przede wszystkim zdrowego dzidziusia. Dużo zdrowia dla Ciebie , spokojnej ciąży i pociechy z męża i oczywiście spełnienia tego o czym marzysz ! XXXXxxxxxx
Od tego miałam zacząć dzisiaj. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! A przede wszystkim zdrowego dzidziusia. Dużo zdrowia dla Ciebie , spokojnej ciąży i pociechy z męża i oczywiście spełnienia tego o czym marzysz ! XXXXxxxxxx