reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Marzenka bardzo miło z waszej strony, że pomagacie innym. Ograniczenia z wysyłką paczki są związane z krajem w jakim przebywa ta dziewczynka? Nigdy się nie interesowałam takimi adopcjami, dlatego nie wiem jak to wygląda.
Kochane musze sie z wami czymś podzielić....jakies 2 lata temu zaadoptowaliśmy dziecko na odległość...śliczna dziewczynkę w wieku mojej córeczki ...dziewczynka ma na imię Francine mieszka ze swoją rodzina w Ruandzie..zawsze na święta dostajemy zdjęcie i obrazek narysowany przez francine miło czytać o postępach w jej rozwoju i o tym jak bardzo lubi szkole ..tak niewiele od siebie robimy a słów dziękczynnych tak duzo ze strony Francine i jej mamy...chciałabym kiedyś ja odwiedzić albo zaprosić ja tutaj ale system polityczny nie pozwala nawet na wysłanie małej paczki Zobacz załącznik 723072 a to prezent od Francine dla nas
Dziwnie prawda. Co to za roznica w jaki sposob wspieracie czy finansowo czy rzeczowo. Mam nadzieje ze kiedys sie spotkacie ☺
marzenka2015
Kitki ...odrazu nam powiedzieli ze nie wolno nic wysyłać ...każdy list jest otwierany i czytany ..można włożyć do koperty tylko to co sie zmieści..naklejki, jakiś obrazek...dziwny kraj ta Ruanda ...tak mi sie ciepło na sercu zrobiło jak sobie pomyśle ze ta dziewczynka zaczęła szkole i ma szanse na jakaś tam w miare normalna edukacje ...
Fit mama tak sie sklada ze jestem bardzo stara skonczylam pare dni temu oczko,sypie sie . a ze twoje posty pierwsze wydaja negatywny wydzwiek no to nie moja wina.
Marzenka to cudowne ze wspieracie mała dziewczynke chociarz na odleglosc ,szkoda ze nie mozesz wyslac jej paczki dziwne prawo ://
Marzenka to cudowne ze wspieracie mała dziewczynke chociarz na odleglosc ,szkoda ze nie mozesz wyslac jej paczki dziwne prawo ://
marzenka2015
Lusinda ..problemy sa w tamtym kraju...ciezko dotrzeć do tamtejszych ludzi ...a myśle ze dzieci które mieszkają w jednej wiosce mogą być tez zazdrosne...wiele z nich nie chodzi ze szkoły i maja bardzo ciezko ..dostają miseczkę ryżu na cała rodzine ..taka porcja żywieniowa..wszystko wydzielone...Francine jest sponsorowana przez nas i jej rodzina dostaje wystarczające racje żywności wystarczające zeby wykarmić ta rodzine..ah z jednej strony mi smutno ze tak sie dzieje na świecie a z drugiej miło ze chociaż ta malutka ma jakies szanse na trochę lepsze życie...
klaudynaaa
Dziękuję za gratulacje :-)
Rsz ja brałam vitaminer prenatal DHA a teraz kupiłam femibion natal też jest z dha
Wiosenna u mnie mąż ma to zrobić
Karolina ja nie robię
Co do okien to u mnie też dużo bo mam 3 pokoje i kuchnie więc mąż ma się tym zająć
Witam nowa mamusie :-) nie zniechęcaj się przez jedno nieporozumienie forum jest dla każdej mamy :-)
Marzenka cudownie z tą dziewczynka :-) szkoda ze paczki nie można jej wysłać mam nadzieję że kiedyś się spotkacie :-)
Ja dziś byłam na zakupach kupiłam sobie i córci sukienkę na święta jutro jedziemy po prezent dla córci i może kurtkę dla mnie kupimy jak będzie w fajnej cenie bo się nie dopisać już ;-) malutka Helenka dziś tak fika w brzuszku :-)
Rsz ja brałam vitaminer prenatal DHA a teraz kupiłam femibion natal też jest z dha
Wiosenna u mnie mąż ma to zrobić
Karolina ja nie robię
Co do okien to u mnie też dużo bo mam 3 pokoje i kuchnie więc mąż ma się tym zająć
Witam nowa mamusie :-) nie zniechęcaj się przez jedno nieporozumienie forum jest dla każdej mamy :-)
Marzenka cudownie z tą dziewczynka :-) szkoda ze paczki nie można jej wysłać mam nadzieję że kiedyś się spotkacie :-)
Ja dziś byłam na zakupach kupiłam sobie i córci sukienkę na święta jutro jedziemy po prezent dla córci i może kurtkę dla mnie kupimy jak będzie w fajnej cenie bo się nie dopisać już ;-) malutka Helenka dziś tak fika w brzuszku :-)
reklama
Karolina1987W
Marzenka szacun :-)