reklama
Martita najlepiej zdus chorobę w zarodku póki czas , płucz gardło często , ja stosuje dawkę szokowa wit c 1000 pije 3-4 razy dziennie i ewentualnie czosnek do kanapki. Udało mi sie pare razy uciec strasznemu przeziebieniu. Powodzenia. Warto spróbować mojej bratowej zawsze to pomaga.
Sylwia tez miałam mdłości i przechodziły mi tylko jak jadlam, musiałabym ciagle jesc . Probowalas migdalow? Imbiru?
Sylwia tez miałam mdłości i przechodziły mi tylko jak jadlam, musiałabym ciagle jesc . Probowalas migdalow? Imbiru?
Dorota , no misia as mi przypomnieć o tej glukozie... ... Czekam na mdłości.... Może nie przyjdą tym razem .... . 4 najgorsze momenty z ciąży to mdłości glukoza cewnikowanie i ból piersi przy nawale mleka. Wszystko przed nami !!!
Ja przytylam ok 10 kilo. Teraz waże 56 kg. Ja tam na nadmiar apetytu ostatnie 5 lat to nie narzekam wiec nie mam obaw przed przytyciem.
Ja przytylam ok 10 kilo. Teraz waże 56 kg. Ja tam na nadmiar apetytu ostatnie 5 lat to nie narzekam wiec nie mam obaw przed przytyciem.
sylwia1234
Zaangażowana w BB
Tusia G migdały nie pomogły, jeszcze tylko imbir nie wypróbowany. Nawet w nocy mam mdłości
klaudynaaa
Fanka BB :)
Tusia ja uwielbiam i kocham i szaleję za moją córeczką, bardzo pragnęłam dziecka teraz było tak samo :-) ja nie karmię już od dawna, mała pije mleczko dwa razy dziennie jest na bebiko, tak o suwaczek mi chodzi jak go wstawiłaś? Ja takich myśli nie miałam, zawsze chciałam mieć 2 dzieci, rodzeństwo jest ważne, nie chciała bym żeby córeczka była sama, rodzeństwo to tylko same plusy
Martita ja farbowałam przez całą ciążę i będę to robić teraz też :-) przecież nie będę całą ciążę chodzić z wielkim odrostem, co do farbowania to tylko zabobony, nie wierz w to, jedyne co to może cię mdlić na zapach farby i tyle
Milady możesz zrobić sama to nie jest drogie a skierowanie to raczej od ginekologa byś musiała dostać
Bluelovi u mnie bardzo widać niedługo utworzymy nowy wątek ze zdjęciami brzuszków
Dantek gratulacje, bliźniaki super, trzymam kciuki, jesteś pierwsza z dwoma skarbami w brzuszku
ja w pierwszej ciąży przytyłam 17 kg zgubiłam wszystko, nawet troszkę więcej ale byłam na diecie, teraz ciekawe jak to będzie na razie brzuchol mi wyskakuje ja dzisiaj miałam wizytę, 6t4d, termin na 7 kwietnia, opisałam w drugim wątku, jest ok, bąbel rośnie, serduszko biło jak szalone, muszę brać luteinę aż nie miną zupełnie plamienia ale jest dobrze, kamień spadł mi z serca, jestem taka szczęśliwa :-) dzisiaj niedobrze mi ciągle było i ten okropny smak w ustach ehhh, no i zmęczona jestem pewnie padnę jak córeczka zaśnie
kochane jak dodałyście suwaczki ? ja mam dwa chciałam trzeci i nie mogę dodać jakiś błąd z jakiej strony macie ?
Martita ja farbowałam przez całą ciążę i będę to robić teraz też :-) przecież nie będę całą ciążę chodzić z wielkim odrostem, co do farbowania to tylko zabobony, nie wierz w to, jedyne co to może cię mdlić na zapach farby i tyle
Milady możesz zrobić sama to nie jest drogie a skierowanie to raczej od ginekologa byś musiała dostać
Bluelovi u mnie bardzo widać niedługo utworzymy nowy wątek ze zdjęciami brzuszków
Dantek gratulacje, bliźniaki super, trzymam kciuki, jesteś pierwsza z dwoma skarbami w brzuszku
ja w pierwszej ciąży przytyłam 17 kg zgubiłam wszystko, nawet troszkę więcej ale byłam na diecie, teraz ciekawe jak to będzie na razie brzuchol mi wyskakuje ja dzisiaj miałam wizytę, 6t4d, termin na 7 kwietnia, opisałam w drugim wątku, jest ok, bąbel rośnie, serduszko biło jak szalone, muszę brać luteinę aż nie miną zupełnie plamienia ale jest dobrze, kamień spadł mi z serca, jestem taka szczęśliwa :-) dzisiaj niedobrze mi ciągle było i ten okropny smak w ustach ehhh, no i zmęczona jestem pewnie padnę jak córeczka zaśnie
kochane jak dodałyście suwaczki ? ja mam dwa chciałam trzeci i nie mogę dodać jakiś błąd z jakiej strony macie ?
reklama
[SUB]Ja właśnie się dziś farbowalam robię to co 3 tygodnie. Mit o szkodliwości farb juz dawno obalony. Zakaz basenu i seksu bez gumy - tez pierwsze słyszę. Na basen chodzę z synem raz w tygodniu i nie zamierzam mu tego odbierać. Wczoraj tez byliśmy. Ryzyko infekcji istnieje zawsze. Można w ogóle nie wychodzić z domu, tak by było najbezpieczniej.
Strasznie duzo piszecie. Ja tylko z telefonu czasem zaglądam. Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny.
Tule te, którym tym razem sie nie udało.[/SUB]
Strasznie duzo piszecie. Ja tylko z telefonu czasem zaglądam. Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny.
Tule te, którym tym razem sie nie udało.[/SUB]