Zmiana kryteriów rozpoznania cukrzycy ciążowej - Lekarze odpowiadają na pytania - Cukrzyca.mp.pl
w linku normy
te ktore masz wpisane odnosza sie do cukru na czczo
w linku normy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmiana kryteriów rozpoznania cukrzycy ciążowej - Lekarze odpowiadają na pytania - Cukrzyca.mp.pl
w linku normy
ja też myslałam, że film ze ślubu obejrze raz i tyle, ale czasami z męzem sobie go puszczamy i wspominamy i teraz bardzo sie ciesze ze sie zdecydowaliśmy na film i drugi raz napewno tez bym tak zrobiła, ale to oczywiście zależy co kto chce U mojej Siostry na przykład to jej córka kocha ich weselny film i miała taka faze na niego, że ogladała go co drugi dzień przez jakieś 3 msc-e bo uwielbiała Patrzeć jak mama i tata tańcza Słodkie to było Film to naprawde fajna pamiątka bo zdjęcia wszytskiego nie oddadzą.W naszym wypadku to mi zależy na fotografię a nie chce kamerzysty bo film to obejrze raz i pójdzie w kąt a z 2000 zł taka przyjemność kosztuję.
dołączam się do pytania rsz91Kochane, które już rodziły oczywiście , co pakujecie w takie torby do szpitala?