reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny, ja po krzywej cukrowej, cytrynowa glukoza robi robotę :)

rsz91 ja kupuję od kilku lat staniki w intimo4you, dawniej nosiłam 34gg później po schudnięciu 34f, jestem mega zadowolona i nie kupuję już w innych sklepach.
Jeśli chodzi o koszty pobytu w szpitalu u mnie wygląda to tak, że jedynka kosztuje za pierwsze 3 doby 350zł a kolejne 50% z tego, natomiast dwójka 140zł za pierwsze 3 doby i tak samo kolejne 50% z tego.

Torbę do szpitala nie mam pojęcia kiedy spakuję, muszę zakupić wszelkie potrzebne rzeczy i koszule. Myślę, że początkiem lutego będę spakowana.

Miladyyy zobaczysz, że im bliżej Ślubu tym wszystko sie poukłada i będzie to jeden z najwspanialszych dni w Twoim życiu ( kolejny to oczywiście narodziny malucha :):):))

W naszym wypadku to mi zależy na fotografię a nie chce kamerzysty bo film to obejrze raz i pójdzie w kąt a z 2000 zł taka przyjemność kosztuję.
:tak:
ja też myslałam, że film ze ślubu obejrze raz i tyle, ale czasami z męzem sobie go puszczamy i wspominamy i teraz bardzo sie ciesze ze sie zdecydowaliśmy na film i drugi raz napewno tez bym tak zrobiła, ale to oczywiście zależy co kto chce :) U mojej Siostry na przykład to jej córka kocha ich weselny film i miała taka faze na niego, że ogladała go co drugi dzień przez jakieś 3 msc-e :) bo uwielbiała Patrzeć jak mama i tata tańcza :):):) Słodkie to było :) Film to naprawde fajna pamiątka bo zdjęcia wszytskiego nie oddadzą.

Kitki a Ty kiedy masz weselicho?

Kochane, które już rodziły oczywiście , co pakujecie w takie torby do szpitala?
dołączam się do pytania rsz91 :)

Aniabuu - super ze wizyta udana :)

Nise - ja mam tylko cywilny i tylko rodzice i swiadkowie. Pozniej obiad w restauracji i tyle. Zadnego wesela nie ma. Ja niecierpie takich imprez i sama sie dziwie ze sie dalam namowic na ten slub i to po 16 latach zycia razem :eek:;) slub 19-tego

A i kupilam dzis kiecke. Taka bylam zdesperowana ze powiedzialam ze do domu bez kiecki nie wracam

reklama
Nise moja siostra mieszka w tamtych stronach a bardziej Szemud w sumie ;)

Martita ja wlasnie tez pisałam kiedyś ze moja ginekolog mówiła mi ze mam dużo pic bo miałam straszne bóle głowy i teraz prócz herbaty czy soku staram sie wypić 1,5l wody i bóle jak ręka odjął ;) chyba ze zbieg okoliczności hehe

Oj biedne te wasze dzieciaczki ząbkujące, my na szczęście obeszlismy sie bez bólów. Oby szybko wyszły i dzieci sie nie męczyły.

Co do pasów ja tez zapinam, bez pasów jest o wiele niebezpieczniej.

Milady ja od 3 dni mam zgagę i to pierwszy raz w życiu. Nigdy niewiedzialam co to znaczy masakra.

Bluelovi u mnie juz problemy wiec ja juz tez torbę spakuje sie wcześnie ok 30tyg jak Renia ;)

Do góry