reklama
rsz91
Fanka BB :)
Milady koniecznie musisz nam później pokazać zdjęcia ze ślubu !! gdzie kupujesz stanik? ja mam problem z dostaniem stanika dla siebie... mam 65g albo 70G i naprawde ciężko mi kupić taki wygodny , który nie jest zbytnio sztywny ale utrzyma te moje mekovity ;p
Kochane, które już rodziły oczywiście , co pakujecie w takie torby do szpitala?
renia dam jutro znać termin płeć i imię
Kochane, które już rodziły oczywiście , co pakujecie w takie torby do szpitala?
renia dam jutro znać termin płeć i imię
Ja też nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów. Torbę będę pakować pewnie ok 35 tc, chociaż będzie ona dużo mniejsza niż ostatnio - nauczona doświadczeniem wiem, że połowa rzeczy była mi zbędna Poza tym okazało się, że bardzo dużo rzeczy dostałam w w szpitalu o czym nie wiedziałam np. ja chodziłam w koszulach szpitalnych, chociaż wiem, że część dziewczyn lepiej czuje się w swoich. Ale ja ciągle je zaplamiałam krwią, bo starałam się jak najwięcej wietrzyć strategiczne miejsca i czasami kilka razy dziennie przebierałam te koszule to szkoda mi było moich. To samo z ciuszkami dla maluszków - ja korzystałam z tych szpitalnych, stwierdziłam, że nie będę moich zakładać, a potem te zarazki szpitalne transportować do domu Ale to już wybór każdej z mam.
Miladyy mnie też męczy zgaga, prawie codziennie, pomaga trochę woda i migdały.
Miladyy mnie też męczy zgaga, prawie codziennie, pomaga trochę woda i migdały.
Lusinda890
Fanka BB :)
Milady u mnie ten sam problem w związku z fotografem, ale ja na szczęście ślub zaplanowany mam za półtora roku. W naszym wypadku to mi zależy na fotografię a nie chce kamerzysty bo film to obejrze raz i pójdzie w kąt a z 2000 zł taka przyjemność kosztuję. Narzeczony twierdzi że nudzi go oglądanie zdjęć i woli film, ale mamy jeszcze dużo czasu na przemyślenie tematu A miesiąc przed ślubem fotograf ma jeszcze miejsce na ten termin? u nas to rok wcześniej conajmniej trzeba się decydować jeśli chce się jakiegoś sprawdzonego
30 dni to wyobrażam sobie Twoje nerwy, bo ja już nocami w głowie obmyślam usadzanie gości i różne inne duperele :-)
A co do pasów to też zapinam , żadko robię jakieś długie trasy więc nie jest to zbyt uciążliwe i jakiś taki wyuczony odruch
30 dni to wyobrażam sobie Twoje nerwy, bo ja już nocami w głowie obmyślam usadzanie gości i różne inne duperele :-)
A co do pasów to też zapinam , żadko robię jakieś długie trasy więc nie jest to zbyt uciążliwe i jakiś taki wyuczony odruch
dziewczyny odebrałam wyniki z krzywej cukrowej
na czczo 81,92 - norma 60-110
po 1 h - 142,27 - noma 60-110
po 2h - 107,10 - norma 60-110
szału nie ma ale mam nadzieje, ze nie jest źle. Wysłałam wyniki do mojej lek. czekam co powie
a u Was jak wyniki sie miały??
na czczo 81,92 - norma 60-110
po 1 h - 142,27 - noma 60-110
po 2h - 107,10 - norma 60-110
szału nie ma ale mam nadzieje, ze nie jest źle. Wysłałam wyniki do mojej lek. czekam co powie
a u Was jak wyniki sie miały??
Sweetka - na pewno takie normy? Z tego co pamietam to normy po godz i dwoch od pobrania sa inne niz na czczo
tak mam na wynikach...
reklama
Co z sukienka to sie zaraz okaze bo jestem zdesperowana i zamierzam dzis kupic jakakolwiek aby bylo juz z glowy. Od 11 chodze po sklepach. Nogi w dupe wlaza. Brzich mnie ciagnie i mam klucia w szyjce wiec usiadlam. Czuje sie jak czlapiaca kaczka ale taka na emeryturze juz
Bylam tez po bielizne. W esotiq bo tam czasami maja duze rozmiary. Ewentualnie jeden pasowal ale taki zwykly szalu nie ma. A gdzie sexi bielizna do slubu
Jedyne co to zaszlam do smyka po czapke i szalik dla nadii...a wyszlam z ciuszkami dla malego. Ech ale sie hamowalam zeby nie zaszalec. Teraz mam inne wydatki. Slub. Ubrania. Swieta. Prezenty itd. Wyprawka po nowym roku.
Bylam tez po bielizne. W esotiq bo tam czasami maja duze rozmiary. Ewentualnie jeden pasowal ale taki zwykly szalu nie ma. A gdzie sexi bielizna do slubu
Jedyne co to zaszlam do smyka po czapke i szalik dla nadii...a wyszlam z ciuszkami dla malego. Ech ale sie hamowalam zeby nie zaszalec. Teraz mam inne wydatki. Slub. Ubrania. Swieta. Prezenty itd. Wyprawka po nowym roku.