reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

IMAG0050.jpg Be Safe, odkupiony z olx, świetnie się sprawdza, prowadzi dół pasa pod brzuchem, nie sprawdza się tylko w sukienkach ;) no chyba, ze ktoś zadziera kiecę ;)

Załączniki

• IMAG0050.jpg
    IMAG0050.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Milady koniecznie musisz nam później pokazać zdjęcia ze ślubu !! gdzie kupujesz stanik? ja mam problem z dostaniem stanika dla siebie... mam 65g albo 70G i naprawde ciężko mi kupić taki wygodny , który nie jest zbytnio sztywny ale utrzyma te moje mekovity ;p
Kochane, które już rodziły oczywiście , co pakujecie w takie torby do szpitala?
renia dam jutro znać termin płeć i imię :)

Ja też nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów. Torbę będę pakować pewnie ok 35 tc, chociaż będzie ona dużo mniejsza niż ostatnio - nauczona doświadczeniem wiem, że połowa rzeczy była mi zbędna :) Poza tym okazało się, że bardzo dużo rzeczy dostałam w w szpitalu o czym nie wiedziałam np. ja chodziłam w koszulach szpitalnych, chociaż wiem, że część dziewczyn lepiej czuje się w swoich. Ale ja ciągle je zaplamiałam krwią, bo starałam się jak najwięcej wietrzyć strategiczne miejsca i czasami kilka razy dziennie przebierałam te koszule to szkoda mi było moich. To samo z ciuszkami dla maluszków - ja korzystałam z tych szpitalnych, stwierdziłam, że nie będę moich zakładać, a potem te zarazki szpitalne transportować do domu :) Ale to już wybór każdej z mam.

Miladyy mnie też męczy zgaga, prawie codziennie, pomaga trochę woda i migdały.

Milady u mnie ten sam problem w związku z fotografem, ale ja na szczęście ślub zaplanowany mam za półtora roku. W naszym wypadku to mi zależy na fotografię a nie chce kamerzysty bo film to obejrze raz i pójdzie w kąt a z 2000 zł taka przyjemność kosztuję. Narzeczony twierdzi że nudzi go oglądanie zdjęć i woli film, ale mamy jeszcze dużo czasu na przemyślenie tematu :-D A miesiąc przed ślubem fotograf ma jeszcze miejsce na ten termin? u nas to rok wcześniej conajmniej trzeba się decydować jeśli chce się jakiegoś sprawdzonego :crazy:
30 dni to wyobrażam sobie Twoje nerwy, bo ja już nocami w głowie obmyślam usadzanie gości i różne inne duperele :-)

A co do pasów to też zapinam , żadko robię jakieś długie trasy więc nie jest to zbyt uciążliwe i jakiś taki wyuczony odruch :tak:

dziewczyny odebrałam wyniki z krzywej cukrowej

na czczo 81,92 - norma 60-110
po 1 h - 142,27 - noma 60-110
po 2h - 107,10 - norma 60-110

szału nie ma ale mam nadzieje, ze nie jest źle. Wysłałam wyniki do mojej lek. czekam co powie :)

a u Was jak wyniki sie miały??

reklama
Co z sukienka to sie zaraz okaze bo jestem zdesperowana i zamierzam dzis kupic jakakolwiek aby bylo juz z glowy. Od 11 chodze po sklepach. Nogi w dupe wlaza. Brzich mnie ciagnie i mam klucia w szyjce wiec usiadlam. Czuje sie jak czlapiaca kaczka ale taka na emeryturze juz:eek::(
Bylam tez po bielizne. W esotiq bo tam czasami maja duze rozmiary. Ewentualnie jeden pasowal ale taki zwykly szalu nie ma. A gdzie sexi bielizna do slubu ;):confused:
Jedyne co to zaszlam do smyka po czapke i szalik dla nadii...a wyszlam z ciuszkami dla malego. Ech ale sie hamowalam zeby nie zaszalec. Teraz mam inne wydatki. Slub. Ubrania. Swieta. Prezenty itd. Wyprawka po nowym roku.

Do góry