reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam mamuśki:) dzień mnie nie było , a tu tyle czytania... w piątek jadę do Krakowa, to jak pewnie zasiądę do czytania Was w poniedziałek , to pół dnia zaległości.
Wczoraj byłam na Listy do M 2 . Polecam , kilka razy się wzruszyłam
Dzisiaj byłam na "śniadaniu z mamą" u siostrzenicy w szkole... super uczucie :) Już sie nie mogę doczekać kiedy jako mama tak będę chodzić.
Właśnie zamawiam prezenty przez internet dla dzieciaków... Większość już mam kupionych, tylko do męża się jeszcze zastanawiam co...
Ruchów dalej nie czuję... niestety..

reklama
Kitki a próbowałas może cieplej kąpieli? Ale nie za gorącej oczywiście.
Zapomniałam się pochwalić ze od 3 dni czuję ruchy. Raz lub dwa dziennie, delikatnie ale czuje. Kitki i rsz czekam teraz na Was.

Kitki a próbowałas może cieplej kąpieli? Ale nie za gorącej oczywiście.
Zapomniałam się pochwalić ze od 3 dni czuję ruchy. Raz lub dwa dziennie, delikatnie ale czuje. Kitki i rsz czekam teraz na Was.

Hej, mam ograniczony dostęp do internetu więc rzadziej zaglądam i piszę:/
Ja też jeszcze nie czuję ruchów, jedynie przez ucisk wiem, gdzie Maluch się znajduje. Najbardziej upodobał sobie lewą dolną część brzucha oraz sam środek z uciskiem tuż nad łonem.
Dzięki za przepis na ciasteczka owsiane, dawno nie robiłam :)

Cześć Kobietki :-D
Dzisiejszy dzień zleciał jak szalony. Pogoda straszna, a my objeżdżaliśmy za meblami i wybieraliśmy farby. Jestem wykończona po tym całym dniu, ale teraz pozostaje mi tylko czekać aż będzie zrobiony remoncik :tak:

Mój maluszek psoci mi się wieczorami i bez nospy nie mogę się obejść bo twardnieje mi brzuszek. Czasem mi się wydaję, że on czuje że tatuś wrócił :-)

Kitki mi faktycznie też pomaga ciepły prysznic jak boli mnie brzuch lub twardnieje

Ja juz nie wiem co boli czy brzuch od dzidzi czy jelita. Boli jakby mnie mialo rozerwac albo cos peknac w srodku. Kluje mocno. Powoli mam dosc. Od tych wszystkich tabsow juz mi niedobrze i zoladek boli. Poprostu zyc nie umierac.

Kitki ja myśle ze to uciśnięcie jelita...i gazy moze sie zbierają.....ja wczoraj miałam dość silny ból brzucha po prawej stronie ...efekt gimnastyki pod prysznicem zeby dokładnie sie ogolić:)...potem na serio sie przestraszyłam....naszczescie przeszło ..

reklama
Nie wiem Kitki ale niepokojące te bóle.
mnie tez coraz cześciej coś zaplecze albo ostro pociągnie w miejscu blizny i wtedy muszę walczyć ze swoją psychika ze na pewno wszystko jest w porządku, niby wiem że tak jest ale jednak człowiek w podświadomości ma taką obawę ... Bóle brzucha rożnego rodzaju tez mi sie zdarzają...w pierwszej ciazy takie rzeczy to pod koniec;)

W przyszłym tygodniu remont pokoju na dole wiec musimy zdążyć z malowaniem.Gore zostawiamy na styczeń bo zbankrutujemy.

Do góry