reklama
Kitki biedactwo współczuję Ci z tymi bólami, bo to naprawdę niewiadomo co robic i jeszcze teraz wymioty doszły:/
Piszecie o obiedzie aż się głodna zrobiłam... Wcinam kanapki w pracy, a jak doczlapie się do domu to może koło 18 będę już miała obiadek. Myślałam o czymś szybkim więc pyrki i mielony a do tego ogoreczek. Ale takiego barszczyku też bym pojadla krokietow tez bym nie odmowila
Piszecie o obiedzie aż się głodna zrobiłam... Wcinam kanapki w pracy, a jak doczlapie się do domu to może koło 18 będę już miała obiadek. Myślałam o czymś szybkim więc pyrki i mielony a do tego ogoreczek. Ale takiego barszczyku też bym pojadla krokietow tez bym nie odmowila
Ale mnie tu daawno nie było Zaczęłam już zwolnienie z pracy więc pewnie będę tu częściej ;d
Kobietki czy Wy też macie problemy ze snem ? Dzisiaj prawie nic nie spałam, miednica, kości biodrowe tak mnie bolały, że w ogóle leżeć było ciężko, a co dopiero spać
Ja dzisiaj spaghetti gotuje mniam
Kobietki czy Wy też macie problemy ze snem ? Dzisiaj prawie nic nie spałam, miednica, kości biodrowe tak mnie bolały, że w ogóle leżeć było ciężko, a co dopiero spać
Ja dzisiaj spaghetti gotuje mniam
klaczek2004
Fanka BB :)
Wizyta w sklepie z wozkami udana, xkander xcite wymiata. Nie maja dlufiego czasu oczekiwania i wszystko kupimy za jednym razem, juz sie nie moge doczekac :-)
Piękny jest ten wózek. A spacerówkę pzrekłąda się w obie strony? Fajny ma dostęp do kosza, a ta spacerówka taka zgrabna. Mam nadzieję, że będzieci zadowoleni.
reklama
Dziewczyny jestem na ip tak mnie boli z prawej strony ze zgieta chodze. Pojechalam z mezem i dobrze bo babka w rejestr niemila i foch ze bylam niedawno i ze pewnie wymyslam. Ale jak maz na nia huknal ze ona tutaj nie jest od rozprawiania tylko zeby mnie zarejestrowac