reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

rsz u mnie już barszczyk czerwony a la ukraiński zrobiony :) i upieczone ciasto ze śliwkami a potem na 2 będzie królik z warzywami z parowaru :)
a jutro chyba szaszłyki zrobię :)

reklama
Kitki biedactwo:( współczuję Ci z tymi bólami, bo to naprawdę niewiadomo co robic i jeszcze teraz wymioty doszły:/
Piszecie o obiedzie aż się głodna zrobiłam... Wcinam kanapki w pracy, a jak doczlapie się do domu to może koło 18 będę już miała obiadek. Myślałam o czymś szybkim więc pyrki i mielony a do tego ogoreczek. Ale takiego barszczyku też bym pojadla:) krokietow tez bym nie odmowila ;)

Ale mnie tu daawno nie było ;) Zaczęłam już zwolnienie z pracy więc pewnie będę tu częściej ;d
Kobietki czy Wy też macie problemy ze snem ? Dzisiaj prawie nic nie spałam, miednica, kości biodrowe tak mnie bolały, że w ogóle leżeć było ciężko, a co dopiero spać :no:
Ja dzisiaj spaghetti gotuje mniam :happy:

Wizyta w sklepie z wozkami udana, xkander xcite wymiata. Nie maja dlufiego czasu oczekiwania i wszystko kupimy za jednym razem, juz sie nie moge doczekac :-)

Wizyta w sklepie z wozkami udana, xkander xcite wymiata. Nie maja dlufiego czasu oczekiwania i wszystko kupimy za jednym razem, juz sie nie moge doczekac :-)

Piękny jest ten wózek. A spacerówkę pzrekłąda się w obie strony? Fajny ma dostęp do kosza, a ta spacerówka taka zgrabna. Mam nadzieję, że będzieci zadowoleni.

Ale pyszności gotujecie... krokiety, królik mniam! Ja jeszcze kulinarne muszę się wiele nauczyć i póki co preferuje dania jednogarnkowe ;) U mnie dziś był kurczak curry z ananasem z kuchni Lidla. Uwielbiam go i mega szybko się robi :)

reklama
Dziewczyny jestem na ip tak mnie boli z prawej strony ze zgieta chodze. Pojechalam z mezem i dobrze bo babka w rejestr niemila i foch ze bylam niedawno i ze pewnie wymyslam. Ale jak maz na nia huknal ze ona tutaj nie jest od rozprawiania tylko zeby mnie zarejestrowac

Do góry