reklama
Bylam na ip ale mnie zlali... czekalam prawie 2 godz choc na poczekalni pusto. Niby lekarz zajety. Zbadal mnie na fotelu stwierdzil ze ok i ze to od ucisku bo przy wyrostku bylaby goraczka i wymioty. I ze skoro to moja kolejna ciaza to powinam wiedziec i tak nie panikowac. ogolnie niezbyt milo mnie potraktowal
Kitki, niestety ale w Zdrojach to standard. Ja w pierwszej ciąży miałam takie bóle, że nie mogłam się wyprostować. A w Zdrojach powiedzieli, że jak boli to się bierze nospe a nie przyjeżdża z każdą pierdołą do szpitala Teraz jak nie wiedziałam czy z dzidzią wszystko w porządku (5 tydzień) pojechałam do prywatnego ginekologa. Wolałam zapłacić niż nasłuchać się znowu od nich. Jakby coś się stało z dzieckiem, a bym nie przyjechała to by mnie obwiniali a tak to zlewają na ciężarne. Chociaż moją bratową zawsze miło traktowali, ale ona jest jak wazelina, więc się nie dziwię
Ale przynajmniej dostałam wtedy wypis i miałam zrobione ktg i usg + badanie na fotelu
Ja znow zle sie czuje. Glowa mi peka. Wzielam 2 tabl i nic. Cisnienie nicy 115/73 wiec ok. Do tego brzuch mi twardnieje. To chyba jednak dziecko bo w jednym miejscu twardy a w drugiej polowye miekki. I jak wstaje i chodze to boli bardziej i czuje ucisk na odbyt. Dziecko male wiec co mnie tak boli. Zwariuje normalnie. Wzielam 2 nospy i leze
Kitki a kiedy masz wizyte u swojego gina??
Pojechalismy dziś do Swiata Dziecka, żeby zobaczyć wozki i nie mieli anie jednego modelu Xlandera nie wiem o co chodzi, niby facet powiedział, ze maja teraz wyprzedaz no ale zadnego wozka na taki wielki sklep. Oprocz tego byliśmy w Ikei bo szukamy jakichś mebli do corki do pokoju, tu już lepiej bo wstępnie wybraliśmy.
Pojechalismy dziś do Swiata Dziecka, żeby zobaczyć wozki i nie mieli anie jednego modelu Xlandera nie wiem o co chodzi, niby facet powiedział, ze maja teraz wyprzedaz no ale zadnego wozka na taki wielki sklep. Oprocz tego byliśmy w Ikei bo szukamy jakichś mebli do corki do pokoju, tu już lepiej bo wstępnie wybraliśmy.
reklama