reklama
stacy
Fanka BB :)
A ja tak szybko jak się pojawiła zniknę. Beta 17.... dziewczyny co się robi w takiej sytuacji?
Bardzo mi przykro :-( poczekaj na rozwój sytuacji.
witajcie kwietnioweczki
zrobilam dzis rano dwa testy i wyniki pozytywne
Witaj i gratulacje dla Ciebie.
Moja buźka jest tragiczna, jeszcze dziś mamy rodzinną imprezę a ja wyglądam jak małolat.
Widzę, że mdłości nie odpuszczają... u mnie najgorzej jest rano.
Osz, to ja w sumie czuję się dobrze. Mdłości od czasu do czasu, z cerą ok. W sumie to nie wiem czy mam się cieszyć, czy jednak martwić....
minkmink lekarz pewnie czeka, czy ewentualne poronienie samo się zacznie, czy trzeba Cię wysłać do szpitala na łyżeczkowanie aby nie doszło do stanu zapalnego i zakażenia. Przykro mi, tulę Cię mocno...
milka<3 witaj i gratulacje
minkmink lekarz pewnie czeka, czy ewentualne poronienie samo się zacznie, czy trzeba Cię wysłać do szpitala na łyżeczkowanie aby nie doszło do stanu zapalnego i zakażenia. Przykro mi, tulę Cię mocno...
milka<3 witaj i gratulacje
Ostatnia edycja:
dorota1225
Zaciekawiona BB
Ja nie mam problemu z cera.. Jednak włosy wypadają mi strasznie... Spać mi się chce cały czas...
Ja właściwie teraz, to nie mam żadnych objawów zapachowo-nudnościowo-sennych, nawet pęcherz już mnie tak nie goni, jak na początku . A do wizyty jeszcze całe 2 tygodnie, bo po pierwszej kazał mi przyjść za miesiąc. Brzuch nie boli, nie krwawię, więc czekam z nadzieją, że ujrzę malucha i bijące serduszko. Na pierwszej wizycie był tylko pusty pęcherzyk 5mm. Tak sobie myślę, jak kiedyś kobiety w ciąży żyły bez bety, usg, wizyt u gina i reszty badań.... dziś nie do pomyślenia.
dorota1225
Zaciekawiona BB
Jedyne co jest fajne to to że miały niespodzianke przy porodzie.. A wy bedziecie sprawdzać płeć. I co byście chciały mieć.???
Dorota ja nie chcem z mężem wiedziec mamy juz córke i syna a ta mała niespodzianka niech zostanie niespodzianką
ja z pierwsza ciaza nie myslalam o tym urodzila sie córka, w drugiej ciazy wiedzialam ze bedzie syn i nie przypuszczalam przez mysl jakiejs tam cipki ;DD no i w 15 tyg. sie dowiedzielismy ze chlopczyk a teraz mam dzika ochote na córke z mezem no ale dowiemy sie przy porodzie ;D ale bedzie suprise mąż sie smieje ze jak bedzie cial pępowine i pielegniarka powie ze chlopiec to utnie dwie pępowiny
ja z pierwsza ciaza nie myslalam o tym urodzila sie córka, w drugiej ciazy wiedzialam ze bedzie syn i nie przypuszczalam przez mysl jakiejs tam cipki ;DD no i w 15 tyg. sie dowiedzielismy ze chlopczyk a teraz mam dzika ochote na córke z mezem no ale dowiemy sie przy porodzie ;D ale bedzie suprise mąż sie smieje ze jak bedzie cial pępowine i pielegniarka powie ze chlopiec to utnie dwie pępowiny
Ostatnia edycja:
Joasia i Milka gratulacje i witamy )
Ale kwietniówy rosną w siłe mówiłam ,że wysyp dopiero się zacznie ;DD
chanel poczekaj spokojnie .
dziewczyny a co wy tak po tychh betach latacie?? nakrecacie sie strasznie ja robilam tylko test z apteki i pozniej gin. na wszytko trzeba czasu
Ale kwietniówy rosną w siłe mówiłam ,że wysyp dopiero się zacznie ;DD
chanel poczekaj spokojnie .
dziewczyny a co wy tak po tychh betach latacie?? nakrecacie sie strasznie ja robilam tylko test z apteki i pozniej gin. na wszytko trzeba czasu
Ostatnia edycja:
reklama