reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Niestety dopiero jutro. Trochę się martwię bo pierwsza była niska 20 ale w sumie najważniejszy jest przyrost wiec czekam cierpliwie. Widocznie robiłam betę w bardzo wczesnym stadium ☺

reklama
Dorota super!!
ja też nie robiłam tego testu
Bluelovi chyba nie ma takiej, ja też ciągle senna i bez sił jestem, no i mi niedobrze czasami, wszystko mnie męczy powiedz mu, że tak przechodzi początek ciąży większość kobiet, a niektóre jeszcze gorzej przechodzą
Minkmink hej, gratulacje i kciuki za betę :-* ja gdyby nie córeczka to spała bym kilka razy w ciągu dnia :-p
ja pierwszą betę miałam około 4 tysięcy teraz miałam 20 tysięcy, kochane też dzisiaj ledwo żyłam, sił po prostu brak, kolejny dzień bez plamień u mnie, tak się cieszę, oby było tylko lepiej z dnia na dzień :-) idę zaraz się położyć bo córeczka ostatnio mnie wcześniej budzi a trzeba siły dla niej mieć :-D

Pewnie niebawem dostaniesz okresu. Bardzo mi przykro. Byłam w identycznej sytuacji w czerwcu :( trzymaj sie !

też się cieszę, że nie plamię, kolejna noc bez :tak:
Stacy mi też ciągle coś wyskakuje na buzi
Minkmink kurcze nie wiem co robić jak beta spada :-( może wizyta u ginekologa?
jak tam u was dzisiaj dziewczyny? Ja rano jak wstałam czułam się strasznie, myślałam, że zwymiotuję, mdłości straszne, ale zjadłam kawałek suchego chleba i mi przeszło ktoś mi kiedyś o tym mówił, może którejś z was pomoże :-)

Klaudyna super ze juz po plamieniach:)
Ja dzisiaj narazie mialam mdlosci w sklepie przy dziale miesnym, myslalam ze zwymiotuje... a poza tym ok, w dzien nie chce mi sie spac, ale wieczorem w lozku zasypiam od razu. Dzisiaj mam wizyte przyjaciolki ktora w kwietniu urodzila i jesli moja dzidzia urodzi sie w terminie to bedzie miala urodziny dwa dni przed jej dzidzia:)

reklama
ooj minkmank bardzo mi przykro :-(
dżoana super wieści z wizyty :)
Tylko 5% dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie ale ale wszystko możliwe ;) Moja koleżanka i sama urodziła się w takim terminie i też pierwsze dziecko tak urodziła ;)
Ja dziś pobijam rekordy od 8 już 2 drzemki sobie ucięłam ale cóż mam lepszego robić skoro jak nie leżę to mi niedobrze :sorry:

Do góry