reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witaj Joasiu :-)

My na pewno będziemy sprawdzać płeć. Ja po cichu liczę na dziewczynkę, byle było zdrowe.

Ja na razie mam 3 pary malutkich skarpetek. :-) nie mogłam się oprzeć :-)

reklama
Ja to zaluje, ze tak sie pospieszylam z ta beta. Mam nadzieje, ze jutro bedzie dobry przyrost ale bardzo sie denerwuje, choc wiem, ze to mi nie pomoze. Dam znac. Gdyby sie ciaza utrzymala to termin wypadalby jakos na 20 kwietnia :) Jednego synka juz mam (6 lat) i teraz pasowalaby dziewczynka ale z wygody wolalabym jednak chlopca, juz wiem jak go obslugiwać (w poszczegolnych etapach rozwoju) ;) hihihi

Witam was i ja :) Myślę że już mogę dołączyć. Dzisiaj juz 18 dpt w środę beta 1114 :) 19.08 pierwsza wizyta u lekarza. Termin obliczylam na 13.04 2016 r. :)))

jessie witaj gratki ;-)

a ja to sie boje zeby znow nie miec syna , moj wojtek to taki harpagann a córka aniol ;-)pozatem znow chcem te male rozowe cudenka :-D ale najbardziej wazne to zdrowie naszych kurczaków :tak:

ale nam przybylo kwietniowek :laugh2:i pewnie znowu nikt ze szczecina ;-)

reklama
Melduje że dzidziuś na swoim miejscu, ma 4 mm , serduszko wali aż miło :) uuuffffff
Dorota - taka temperatura to powinna Cie cieszyć ;)

Do góry