reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Karolina rozumiem Cię, bo u nas wychodzą waszytskie czwórki na raz, jak na razie przebiło się pół jednej dolnej i pół górnej. W nocy nie jest najgorzej ale w dzień to takie omarudzenie, cała chata zaśliniona, a mała ciągle z raczką w buzi.

reklama
Kitki ja też wciągnęłam się w dziwne seriale nawet na Pulsie :-D

Współczuje tym małym ząbkującym dzieciaczkom, bo jak przypomnę sobie ból jak wychodził mi ząb mądrości to jeszcze mnie skręca. Tylko że i tak musiałam go usunąć chirurgicznie :no:

Dzisiaj wzięłam się za sprzątanie mieszkania i w planach mam jakiś dobry obiadek bo w końcu po 3 tygodniach mój facet wraca do domu :-D Mordka się śmieje od rana, aż chęci do życia wróciły ;-)

A ja właśnie skończyłam ćwiczyć... od razu się człowiek inaczej czuje... teraz idę trochę posprzątać.... potem z psem na spacer.... a później muszę zjeść trochę owoców, zeby dostarczyć maleństwu witaminek... obiadu dzisiaj nie muszę gotować, kolej teściowej ;:p

Aj ale dzisiaj pospalam z dzieciaczkami do 9.15 :)) po wczoraj chodze taka szczesliwa po wizycie ze moj maksiu jest maksiem i jest zdrowy od czubka glowki po stope ktora ma 3.7 cm wielka nie ??/:))

IMG_20151118_221127~2.jpg

Załączniki

• IMG_20151118_221127~2.jpg
    IMG_20151118_221127~2.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Lusinda czemu musiałaś usuwać ta 8? Pytam bo sama się boje wszystkie zęby zdrowe ale nie wiem czy i mojej nie trzeba będzie wyrwać normalnie nie ma miejsca
dziaslo naciagniete na maxa i krwawi... ale mi tylko mówił ze to dziaslo mógłby naciac....
Fajnie ze mąż wraca mój za to w domu dzisiaj i juz go miałam dość :D podłogi odkurzalam, mylam i tylko mi przeszkadzal ale jak już usiadł na d*** spokojnie to może siedziec :D

Współczuje tym maluszkom zabkujacym. Mi tez wychodzi juz pare lat 8ka i wyjsć nie może. Na szczęście moja Córka nie wiedziała co to ząbkowanie i przeszłyśmy to bezbolesnie.

Lusinda ja sie wciągnęłam z nudów za głosem serca i to moje życie. Jak mój maż to widzi to chory jest hahaha

Bluelovi Faktycznie duża szpytka :* jaka słodka

reklama
Do góry