Karolina rozumiem Cię, bo u nas wychodzą waszytskie czwórki na raz, jak na razie przebiło się pół jednej dolnej i pół górnej. W nocy nie jest najgorzej ale w dzień to takie omarudzenie, cała chata zaśliniona, a mała ciągle z raczką w buzi.
reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Kitki ja też wciągnęłam się w dziwne seriale nawet na Pulsie 
Współczuje tym małym ząbkującym dzieciaczkom, bo jak przypomnę sobie ból jak wychodził mi ząb mądrości to jeszcze mnie skręca. Tylko że i tak musiałam go usunąć chirurgicznie
Dzisiaj wzięłam się za sprzątanie mieszkania i w planach mam jakiś dobry obiadek bo w końcu po 3 tygodniach mój facet wraca do domu
Mordka się śmieje od rana, aż chęci do życia wróciły ;-)

Współczuje tym małym ząbkującym dzieciaczkom, bo jak przypomnę sobie ból jak wychodził mi ząb mądrości to jeszcze mnie skręca. Tylko że i tak musiałam go usunąć chirurgicznie

Dzisiaj wzięłam się za sprzątanie mieszkania i w planach mam jakiś dobry obiadek bo w końcu po 3 tygodniach mój facet wraca do domu

rsz91
A ja właśnie skończyłam ćwiczyć... od razu się człowiek inaczej czuje... teraz idę trochę posprzątać.... potem z psem na spacer.... a później muszę zjeść trochę owoców, zeby dostarczyć maleństwu witaminek... obiadu dzisiaj nie muszę gotować, kolej teściowej ;
renia1321
Lusinda czemu musiałaś usuwać ta 8? Pytam bo sama się boje wszystkie zęby zdrowe ale nie wiem czy i mojej nie trzeba będzie wyrwać normalnie nie ma miejsca
dziaslo naciagniete na maxa i krwawi... ale mi tylko mówił ze to dziaslo mógłby naciac....
Fajnie ze mąż wraca mój za to w domu dzisiaj i juz go miałam dość
podłogi odkurzalam, mylam i tylko mi przeszkadzal ale jak już usiadł na d*** spokojnie to może siedziec 
dziaslo naciagniete na maxa i krwawi... ale mi tylko mówił ze to dziaslo mógłby naciac....
Fajnie ze mąż wraca mój za to w domu dzisiaj i juz go miałam dość
Lusinda890
Bluelovi pytka naprawdę duża
Lusinda890
Zjadło mi posta
rsz91
a mnie dzisiaj wzięło, żeby obejrzeć nasze wesele....podziele się z wami jednym z naszych teledysków ślubnych https://www.youtube.com/watch?v=3EVk-B5we9w&feature=youtu.be wciąż nie mogę uwierzyć, ze 2,5 roku czekalismy na ten ślub... tyle przygotowań a to tak przeleciało.... i od razu po ślubie dzidzia <3
ania12344
Współczuje tym maluszkom zabkujacym. Mi tez wychodzi juz pare lat 8ka i wyjsć nie może. Na szczęście moja Córka nie wiedziała co to ząbkowanie i przeszłyśmy to bezbolesnie.
Lusinda ja sie wciągnęłam z nudów za głosem serca i to moje życie. Jak mój maż to widzi to chory jest hahaha
Bluelovi Faktycznie duża szpytka :* jaka słodka
Lusinda ja sie wciągnęłam z nudów za głosem serca i to moje życie. Jak mój maż to widzi to chory jest hahaha
Bluelovi Faktycznie duża szpytka :* jaka słodka
reklama
a mnie dzisiaj wzięło, żeby obejrzeć nasze wesele....podziele się z wami jednym z naszych teledysków ślubnych https://www.youtube.com/watch?v=3EVk-B5we9w&feature=youtu.be wciąż nie mogę uwierzyć, ze 2,5 roku czekalismy na ten ślub... tyle przygotowań a to tak przeleciało.... i od razu po ślubie dzidzia <3
rsz91 super teledysk.
Prawdziwy profesjonalista Wam go nakręcił. Super pamiątka.