Barbablue z córcią kupiłam bluzkę i spodnie na allegro, teraz dżinsy w HM jestem bardzo zadowolona, przyjemna gumka, kupiłam większe i będę w nich chodzić ile się da są bardzo wygodne

a bluzki czy legginsy kupuję w normalnych sklepach tylko większe rozmiary tak jest taniej :-)
Ania u mnie to samo płacz albo złość...
Rsz miła niespodzianka :-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-) co do dentysty to współczuje rwania, ja idę za dwa tygodnie na wizytę zrobi mi co trzeba i będę mieć z głowy na dłuższy czas
Kasiagaw ja od dawna w ciążowych spodniach chodzę a w bluzkach większych po prost, brzuch mam duży to nie mieściłam się w moje z przed ciąż, co do kurtki na zimę to ja nie mam jak na razie, mam nadzieje, że wejdę w tą co mam, bo kupiłam ja jeszcze przed dieta gdy miałam sporo na plusie ;-)
Beata kurcze, a może inny też będzie miał dobry sprzęt i nagra płytkę :-)
MiLady ja jestem od początku na L4 i będę do końca, dostaję je od wizyty do wizyty w dzień wizyty kończy mi się stare i dostaję nowe i tak co 2-3 tygodnie :-) u mnie w pracy na pewno kogoś zatrudnia za mnie
gratuluję udanych wizyty i potwierdzenia płci

Amgo fajnie z tym 3/4 D kurcze może i ja o tym pomyślę bo z córcią mam kilka filmików m nagrywał jak robił mi ginekolog prenatalne około 22tc, mamy nagrane fajnie jak mówi "no córka oczywiście" fajnie by było mieć też taką pamiątkę z drugim dzidziusiem :-)
u mnie dzisiaj też senny dzień, pogoda straszna od kilku dni pada cały czas,też mnie głowa bolała, teraz przeszło ale idę się zaraz położyć, bo jutro w planach sala zabaw z córcia i koleżanką i jej synkiem i zakupy o ile dam radę po tych zabawach jeszcze ;-) muszę iść spać i zbierać siły ;-)miłej nocy