reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzieki wielkie.. Ja wg. Czuje sie kiepsko. Nie dość że upal to jeszcze spac się ciągle chce no i fakt mdłości.. Co gorsza nie chcą przejść...

reklama
czy jest wgl wsrod nas kwietniowka która teraz czuje sie swietnie ?? bo ja tylko bym spala , nudzi mnie i nie mam na nic ochoty a moj maz narzeka i mowi ; inne kobiety w ciazy to to i tamto ;( i przykre ze do niego nie dociera ze 1 trymestr jest najgorszy i ze to przejdzie

Cześć dziewczyny ☺ w poniedziałek beta potwierdziła moje przypuszczenia i jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, idę dopiero za tydzień. Wg OM to jest to 5t 2d. Dzisiaj idę na betę żeby sprawdzić czy jest przyrost. Widzę ze objawy wszystkie mamy te same. Ledwo żyje, najchętniej bym się położyła i zasnela, trochę mnie mdli ale tylko popołudniu. Wieczorem poczytam co tam u Was ☺bo trochę tego naskrobalyscie od początku wątku

minkmink - gratuluję i witam w naszym gronie :-)

Ja również na dzień dzisiejszy mam 5 tydzień i 2 dzień ciąży :-D
Czuję się bardzo dobrze, tylko czasami czuję senność większą niż wcześniej. Moja siostra przechodziła bardzo lekko ciążę, mam więc nadzieję że będę mieć tak samo.

Czesc dziewczyny, wczoraj nie mialam czasu po wizycie zeby tu zajrzec. A wiec u nas tak: 6 tydzien i 3 dni, 5,6 mm dlugosci i pieknie uderzajace 100 razy na minute serduszko. Mąż aż zrobil duze oczy jak pikaweczke zobaczyl hehe 8-) termin na 4 kwietnia.

Witam minkmink:)
Co do objawow mnie dzisiaj bylo tak niedobrze w pracy ze powedzialam dwom kolegom do ktorych mam zaufanie ze jestem w ciazy i zeby w razie czego. reagowali jak cos bedzie ze mna nie tak.

reklama
Do góry