Schauma mnie też swędzi skóra na plecach i na brzuchu
Aniu spokojnie, stres nie pomaga :-* wiem co czujesz bo plamiłam przez dłuższy czas, od 5tc ciąża zagrożona była, ostatnio 3 tyg przerwy, zagrożenie minęło nie musiałam brać luteiny i znowu troszkę krwi się pojawiło ale po chwili już jej nie byłó też nie pojechałam na ip bo brzuch mnie nie bolał i nic innego się nie działo no i się uspokoiło i krew do dziś się nie pojawiła, chociaż stresuję się a wizytę mam w poniedziałek dopiero jakby coś się teraz działo to pojadę na IP, dobrze, że u ciebie wszystko dobrze, leki na pewno pomogą :-*
Lunka super,że ślub! Na pewno wszystko załatwicie! No i trzymam kciuki za WAS, na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki :-*
Marzenka to chyba normalne, mnie teraz też bolą piersi i są twarde
BarbaBlue witaj :-) super że objawy cię nie męczą :-) ja za to mam wszystkie książkowo
masz rocznego skarba, ja mam córeczkę co ma 16 msc :-) tak jak Schauma napisała kolejna co ma mniejszą przerwę pomiędzy dzieciaczkami będziemy sobie pomagać :-)
Martita ja mam pewnie z 6 kg na plusie albo i więcej:-)
co ruchów to ja poczułam jakiś tydzień temu pierwszy raz, teraz co jakiś czas lekko czuję z córcią poczułam w 16, co do bólu głowy dzisiaj obyło się bez nich, byłam dzisiaj u koleżanki i dzień zleciał jakoś, teraz jadłam paczkę czipsów, nie mogłam się powstrzymać, chyba dużo przytyję tym razem...
co do porodu to ja planuję rodzić naturalnie :-)
Antonia witaj, ja cały czas mam kontakt i mamy "swoje forum" z czerwcówkami 2014