reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki i dobrze ze meza posluchalas - trzeba odpoczywac i to zebys sie dobrze czula to teraz najwazniejsze. Moj Pan Maz by podsumowal Twoja decyzje slowami "dobry inkubator" ☺

reklama
Lunka gratulacje zaklepania sali! :) super! moja koleżanka tez brała ślub w ciąży, ze sporym brzuszkiem i uroczo wyglądała :)
doczytalam o bólu brzucha :( trzymam bardzo mocno kciuki za was!! :(
ja piernicze, az sie zdenerwowalam jak przeczytalam o tym personelu w szpitalu :/ :/ masakra jakas! przecież od tego sa, to jest ich praca, nie rozumiem jak mozna sie tak odnosic do kogokolwiek, a zwłaszcza do kobiety w ciąży! bądź silna kochana, jesteśmy z Tobą myslami :* :*

Martita zdrówka dla malej!

ania50 super, ze Cje zbadali i ze wszystko dobrze! moge sobie tylko wyobrazić Twój stres... teraz wypoczywaj duzo :*

aniabuu aha, no to idealnie Ci sie złożyło z tym lekarzem, dobrze, ze jestes pod taka fachową opieką, tym bardziej ze tu w UK tak trudno o taką.

renia oo, to moze będziesz miec dzidzia z bujną czuprynka skoro az tak zgaga Cię męczy :) moja przyjaciółka cierpialaw ciąży na okropne zgagi i urodziła synka z dlugimi czarnymi wloskami :)

Miladyyy bo faceci tacy są, ślub i wesele nie lezy w strefie ich zainteresowan ;) z moim tez tak bylo, na wszystko przytakiwal zeby miec spokoj :)

barbablue witamy :)

Martita u mnie 3 kg na plusie.. :/

Cześć dziewczyny :) Muszę się Wam pochwalić, bo jestem mega szczęśliwa - dzisiaj w nocy zostałam ciocią i o 3.50 słyszałam przez telefon mojego bratanka he he :) Wieczorem jadę do szpitala go zobaczyć i ucałować. Słuchajcie moja bratowa rodziła pierwszą dzidzię właśnie - poród trwał godzinę i 20 minut, mówiła, że nawet nie wiedziała kiedy główka była już na zewnątrz he he, więc porody nie takie straszne jak mówią;-)

Co do piersi - ja ogólnie mam duże piersi, a teraz to w ogóle są ciężkie. Na szczęście moja mama też ma duże i odkładała staniki, jeśli robiły się jej za ciasne, bądź źle kupiła i teraz dzięki temu ja nie muszę kupować nowych tylko od niej dostałam he he:-D

Od listopada na pewno idę na L4 - już powiedziałam w pracy i zdania nie zmienię. Nie mam zamiaru siedzieć 8 godzin przy kompie i cisnąć mojego dzidziusia w brzuchu :tak:

Mnie zaczęła skóra na brzuchu swędzieć, nawet jak jest posmarowana. Poza tym trochę męczą mnie dzisiaj mdłości. A no i bardzo chciałabym mojego dzidziolka już poczuć, jak się rusza :tak:

Lunka - trzymam mocno kciukasy, żeby wszystko było dobrze z Tobą i dzidzią.
[FONT=&quot][/FONT]

BarbaBlue ja tez bede miec drugie cc i nawet boje sie myslec. Po poprzedniej dochodzilam dlugo do siebie. Przez ponad dwa miesiace sie wyprostowac dobrze nie moglam. No ale przecież trzeba urodzic malucha. Jakos to będzie

Witam Dziewczyny, kwietnioweczki

jestem po raz drugi kwietniówką(z prawie identycznym terminem) mam cudowną szaloną córeczkę ktora w kwietniu skonczy 5lat:-)
na dzien dziesiejszy to 13t0d jutro ide do gina. Dzidziusia juz widziałam chyba 2razy na usg...ale nie ukrywam ze szaleje z ciekawosci kto tym razem zawita. Marzymy o drugiej córce...
Powiem wam ze z forum z 2011 zdziewczynami nadal przez te 5lat mam fajny kontakt, włąsciwie nieprzerwany
pewnie nie dam rady przeczytac wstecz i was poznac bo troche juz zescie naskrobały...

Lunka trzymaj się ciepło i do personelu ze szpitala podchodz z dystansem. Nie ma sensu się nimi przejmowaćN, niektóre pielegniarki to ciagle myślą ze prl mamy.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny u mnie dzisiaj w końcu dzień bez bólu głowy :-) miła odmiana.

Dżoana 90 gratuluje bratanka - fajnie, że między maleństwami będzie taka nieduża różnica wieku

ja jak na razie nie c nie utyłam ale...oczywiście jest ale ;-). Po pierwsze przed tą ciążą ważyłam 10kg więcej niż przed pierwszą więc mam duuuuży zapas a o drugie jakieś mam a w sumie to miałam problemy z jelitami. Co zjadłam to się źle czułam, a jak mi przeszło to pojawiła się stara koleżanka zgaga :no: więc jak tylko zjem większą porcję niż moja 2,5 letnia córcia to od razu cierpię katusze więc motywacja do jedzenie mała - w sumie nie narzekam. Ale znając mnie nadrobię na dalszym etapie ciąży bo jak dotąd to sporo przybierałam w 1 ciąży aż 23kg w drugiej 18kg...jakby się tym razem udało mniej to byłoby super

reklama
Lunka ale żaden lekarz z Toba przez caly dzień nie rozmawial? Uwielbiam polskie szpitale...

Kitki i bardzo dobrze jezeli chodzi o prace, ja jestem zdania ze żadna praca nie jest ważniejsza niż dziecko i w ciąży naprawde nie ma sie co napinac, tym bardziej jak mówisz ze masz tam niepewną przyszłość.

Antonina witamy.

Pocieszacie mnie z ta waga w sumie to tez juz czas żeby byl jakiś wzrost na wadze.

Do góry