Cześć kochane brzuszatki strasznie serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie.... u mnie takie nudy, że nie ma o czym pisać, jak was podczytuję sobie codziennie to chwilami zazdroszczę przy kolejnej ciąży nie można sie nudzić dzieci skutecznie wypełniają czas to cudowne .... ja na L4 od 7 tyg. i już sie wyleżałam, przeczytałam tonę książek w tym pół tony poradników i już mam dość , nieprzyjemności I trymestru odeszły i mocno musze sie przekonywać że jestem w ciąży bo troszku większy brzuszek tylko i nic poza tym na razie ( to chyba dobrze) ale pomarudzić jak na kobietę w ciąży warto hiihihih .....
Mój partner rozpieszcza mnie do granic możliwości "pamiętaj nic nie musisz" to jego ulubione powiedzenie no a ja sie stosuję ..... jutro wizyta u gin i mam nadzieję że podejrzymy maluszka już sie stęskniłam za świadomością jego obecności ....
Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących dużo pozytywnej energii przesyłam
Mój partner rozpieszcza mnie do granic możliwości "pamiętaj nic nie musisz" to jego ulubione powiedzenie no a ja sie stosuję ..... jutro wizyta u gin i mam nadzieję że podejrzymy maluszka już sie stęskniłam za świadomością jego obecności ....
Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących dużo pozytywnej energii przesyłam