reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita i renia mysle ze bedziecie swietnymi moderatorkami :-D a propos grupy zamknietej super pomysl bedziemy mogly bardziej sie otworzyc przed soba juz czas najwyzszy ;) tylko mysle ze do grupy powinny sie dostac dziewczyny ktore naprawde sie integruja a nie jaki e ktore raz na dwa tygodnie machna 1 posta czy mam racje ??

Marzenka grzybica to moze nie kochana ale infekcja mala i owszem moze byc ja tez znow globulki ;( ciesze sie ze badania ok czekalam az dasz znac i teraz czekamy zeby lekarz nie zadzwonil :tak:

reklama
powiem Wam ze mi jest strasznie glupio mowiac lekarzowi ze mi swedzi, bo moge sie myc kilka razy dziennie a tu co jakis czas swedzi... :( a przed ciaza tak nie mialam, a nie chce zeby pomyslal ze sie nie myje albo cos :tak:
a dziewczyny, w ciazy nie mozna spac na brzuchu? ja spie na boku, ale czasami bok opiera sie na brzuchu.. a ta poduszka jest konieczna?? :)

SzczęsliwaAga poduszka nie jest konieczna ale ja już nie wiem jak spać bo mi niewygodnie więc pokładam w niej wielkie nadzieje :-)
Czytałam, że od II trymestru na brzuchu nie mozna spać ale z tego co piszesz to chyba tak stricte na brzuchu nie śpisz :-)

no wlasnie centralnie na brzuchu nie , tak na boczku noga troche wyzej i mysle ze sie nie opiera na brzuchu :)
hehe duzo o ciazy jeszcze nie wiem :)
hmmm tez sie zastanawialam nad jej zakupem :) jak juz ja bedziesz miała daj znac jak Ci sie spi :)

A dzisiaj kupiłam Lacibios femina pregna płyn do higieny intymnej, mam nadzieje ze podniesie mi troche flore bakteryjna, bo w czwartek mam wizyte i nie chce znowu niczym sie szprycowac.. no i zobaczymy co z tą moją toksoplazmozą będzie.

Renia, Martita mój głos również macie :-)

Ja także śpię ma brzuchu z nogą podkuloną. Uwielbiam tę pozycję ;-)
Do póki brzuszek jeszcze mały, mozna tak śmiało spać.
Dziś od rana w łóżku leżę i popijam na zmianę sok z czarnego bzu, syrop z cebuli i czosnku, zajadam kanapki z miodem.
Mama zajęła się Roksanką... szkoła, balet itp. dopiero wieczorem wróci do domciu. Mąż przywiezie obiad z miasta.
Zawsze to ja się nimi opiekuję, a teraz mogą się odświeżyć.
Jak mi nie przejdzie do pn. to zamierzam iść do lekarza, wystarczy że pójdę do rodzinnego??

reklama
SzczesliwaAga- mi dziś gin zalecił globulki lactovaginal. Może ty też zastosujesz? U mnie co prawda infekcji nie ma ale czuję,że "lada chwila" przez te antybiotyki...

Poduszkę też będę musiała kupić bo obecnie roluję sobie kołdrę pod brzuch - bez tego czuję jak mnie "ciągnie".

Do góry