reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

To ja proponuję na początek żeby zgłosił się kto jest chętny na tego moderatora :) I osobiście sama mogłabym jednym zostać przede wszystkim żeby edytować dalej listę ale też by wspomóc drugiego. Jeśli się zgadzacie? Napisze tez zaraz do nich czy w ogóle wchodzi taka opcja w grę ale jak mowie inne dziewczyny tak sobie zorganizowaly wiec myślę że można i u nas :)

reklama
Maladyyy to napewno dzidzia :)ja tez tak czuje od 12 tyg ...czasem już pukanie i wypychanie :)
Wczoraj miałam wizytę ...testy krwi z 12tyg wyszły bardzo dobrze ...miałam badanie na AFP ..tego badania najbardziej sie bałam....w pierwszej ciąży potwierdziło sie ..liczę ze teraz wyjdzie dobrze ale stres z doświadczenia pozostał:(czekam i jesli po tyg lekarz nie zadzwoni to znaczy ze wyszło wszystko dobrze ..moje dZieci sprawdzały u lekarza bicie serduszka baby doplerem...lekarz im udzielał instrukcji a one działały :)mamy3,5kg+ w 17tyg...

Renia jeśli się zgłaszasz to ja masz mój głos.
Marzenka super ze wyniki dobre a teraz trzymam kciuki żeby nikt do ciebie w ciągu tego tygodnia nie dzwonił :-)
Ja rano weszłam na wagę i mam -5kg, bardzo się ciesze bo od porodu synka ubieralam 10dodatkowych kg. Istnieje nadzieja ze nie dojdę do 100kg na koniec ciąży hehe

Cos mi sie przypomniało...zapomniałam tez zapytać lekarza wczoraj....czy miewacie swędzenie w tych intymnych miejscach?...ja czasem miewam i to jest bardzo dokuczliwe :(...nie w okolicach pochwy tylko wyżej...wydzielina jest normalna wiec to napewno nie grzybica ...i nie jest to codziennie tylko kilka razy w tyg ..i jak posmaruje hydrocortyzonem to przechodzi ...

Hej, hej :) chwile mnie nie było, zepsuł mi się laptop muszę go wysłać w poniedziałek na gwarancję..
Renia i Martita jak startujecie na moderatora, to macie mój głosik :)
marzenka2015 ja w 11 tyg byłam na kontroli po chorobie grypa angina.. miałam strasznie osłabiony organizm, że przypałetała mi się grzybica.. ale dostalam kapsulki dopochwowe 6 szt ok. 40 zł. kupilam tez przy okazji clotrimazolum i jak czuje jakis swiad zaraz sobie smaruje.. ostatnio zmienilam kapsulki do prania i tez mnie swedzialo...

Martita i Renia mój głos też macie :-)

Jeśli chodzi o swędzenie to ja jestem grzybiczną recydywistką, swędzi wtedy i wyżej i niżej. Gin stwierdziła, że do końca ciąży pewnie zdążę przetestować wszystkie globulki przeciwgrzybiczne.

Marzenka ale to moze skóra ci się na wzgorku rozciąga? Mnie np. Ciagle swędzi brzuchol... I tak sobie tłumaczę, że to od yego rozciągania.

reklama
Do góry