Mi w 12 tygodniu powiedziała że za wcześnie, ale w 16 tygodniu już, że na 100% dziewczynka. Mojej koleżance ginekolog w 12 tc powiedział, że raczej dziewczynka, ale nie poznaje tego po narządach rodnych, bo one w 12 tc mogą być jeszcze nie wykształcone tylko po ułożeniu pęcherza moczowego (inny układ dla poszczególnych płci). Ale to też nie zawsze widać, bo to zależy jak maluch się ułoży. Ale u koleżanki dziewczynka się potwierdziła
reklama
Martita, lekarz, który zrobił mi drugie USG - naprawdę sympatyczny - to Krzysztof Więczkowski. Ja chodzę do LUX MEDu (mam wykupiony pakiet z pracy) i ten lekarz przyjmuje w placówce na ul. Szernera. Ale tak jak napisałam, bardzo ciężko jest się do niego dostać
Ja miałam wtedy szczęście, bo w ostatniej chwili ktoś zrezygnował z wizyty u niego.
Ale może przyjmuje jeszcze gdzie indziej, musiałabyś poszukać w sieci.
Ja miałam wtedy szczęście, bo w ostatniej chwili ktoś zrezygnował z wizyty u niego.
Ale może przyjmuje jeszcze gdzie indziej, musiałabyś poszukać w sieci.
FasolkaSzparagowa
Fanka BB :)
Renia, jak u Ciebie z usg w pakiecie ubezpieczeniowym? Bo ja mam trzy podstawowe usg w ubezpieczeniu, a bede doplacac 150€ do usg ze bede miec robione co wizyte i tez usg 4d
Martita to mruk :/ dobrze ze moj lekarz ma swoj monitor a mamuski swoj
Dziewczyny a jak u Was ogolnie macie jakies "upodobania" co do plci?
Martita to mruk :/ dobrze ze moj lekarz ma swoj monitor a mamuski swoj
Dziewczyny a jak u Was ogolnie macie jakies "upodobania" co do plci?
klaudynaaa
u mnie ginekolog powiedział kto mieszka w brzuszku dopiero około 20 tc, więc teraz jakoś szybko się tego nie spodziewam ;-) co do tego co bym chciała jest mi to na prawdę obojętne, byle maluszek był zdrowy :-)
jakoś przetrwałam ten dzień, a czułam się fatalnie, córcia była dzielna na szczepieniu ale płakała przez chwilkę, serce myślałam, że mi pęknie, później ją zabrałam na plac żeby jakoś jej to wynagrodzić :-) teraz już śpi a ja leżę bo sił mi brak i plecy mnie strasznie bolą od podnoszenia jej...
jakoś przetrwałam ten dzień, a czułam się fatalnie, córcia była dzielna na szczepieniu ale płakała przez chwilkę, serce myślałam, że mi pęknie, później ją zabrałam na plac żeby jakoś jej to wynagrodzić :-) teraz już śpi a ja leżę bo sił mi brak i plecy mnie strasznie bolą od podnoszenia jej...
reklama
renia1321
Fasolka u mnie tak samo 3 płaci kasa za resztę dopłacam 100e i mam na każdej wizycie, no mój to mi opowiada co i jak i gdzie- teraz bo na pierwszych wizytach to strasznie mu się spieszyło.
Co do płci kompletnie obojętne, zawsze chciałam synka i go już mam teraz jakby była dziewczynka to byłaby parka ale jakby był chłopak to mam imię wybrane i wszystko po starszym także też dobrze, zobaczymy ale ciekawa już jestem bardzo
edit: Fasolka w jakim mieście w ogóle jesteście?
Co do płci kompletnie obojętne, zawsze chciałam synka i go już mam teraz jakby była dziewczynka to byłaby parka ale jakby był chłopak to mam imię wybrane i wszystko po starszym także też dobrze, zobaczymy ale ciekawa już jestem bardzo
edit: Fasolka w jakim mieście w ogóle jesteście?