U mnie w szpitalu na Polnej w Poznaniu jedzenie mi bardzo smakowało, ale dwie pozostałe dziewczyny z pokoju narzekały, że niedobre, więc nie wiem czy to kwestia upodobań? Dla mnie takie domowe jedzonko w sam raz - pamiętam, że jak wróciła z porodu to była tak głodna, że normalnie rzuciłam się na ten obiad Chyba nigdy nie byłam aż tak wygłodniała jak wtedy
reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Hej, jak małego urodzilam i jak już mnie poskładali do kupy to pielęgniarka przyniosła kawę cherbate tosty i dodatki dla mnie i męża. A zaraz potem obiad.
Spadło mi już ponad 3kg, a jak żadne spodnie to mnie jakoś tak dziwnie niewygodnie trzy dni lepiej się czułam a od rana znów latam di łazienki. Gratuluję udanych wizyt :-)
Spadło mi już ponad 3kg, a jak żadne spodnie to mnie jakoś tak dziwnie niewygodnie trzy dni lepiej się czułam a od rana znów latam di łazienki. Gratuluję udanych wizyt :-)
Hej, mnie przeziębienie dopada, syn chory, to pewnie od niego złapałam...
Mi lekarz nie kazał robić ponownie cytomegalii, bo w poprzedniej ciąży wyszło, że już ją przechodziłam. Spisał tylko wynik awidności cytomegalii z poprzedniej ciąży.
Za to toxo nie przechodziłam, i muszę powtarzać co 2 m-ce badanie na toxo igm i za każdym razem prywatnie.
Mi lekarz nie kazał robić ponownie cytomegalii, bo w poprzedniej ciąży wyszło, że już ją przechodziłam. Spisał tylko wynik awidności cytomegalii z poprzedniej ciąży.
Za to toxo nie przechodziłam, i muszę powtarzać co 2 m-ce badanie na toxo igm i za każdym razem prywatnie.
klaudynaaa
Marzenka z dietetykiem co tydzień chodziłam i nowy jadłospis dostawałam
Dzoana dobrze ze reakcja była ok :-)
Milady bierz L4 i odpocznij
Kasiunia ja już jakiś czas chodzę w leginsami i spodniach z czasu po ciąży bo w moje już nie wchodzę
Mi jedzenie w szpitalu smakowało :-) ja dziś kiepsko się czuję, padam po prostu:-( tylko bym leżała ehh..
Dzoana dobrze ze reakcja była ok :-)
Milady bierz L4 i odpocznij
Kasiunia ja już jakiś czas chodzę w leginsami i spodniach z czasu po ciąży bo w moje już nie wchodzę
Mi jedzenie w szpitalu smakowało :-) ja dziś kiepsko się czuję, padam po prostu:-( tylko bym leżała ehh..
FasolkaSzparagowa
Renia, mi kazali przyniesc swoje wyniki tokso z poprzedniej ciazy i pozniej beda decydowac czy beda robic
Klaudynaaa podziwiam za wytrwalosc w zrzucaniu kg
MiLady wcale nie zazdroszcze wymiotow, w Twojej sytuacji tez pewnie wzielabym l4 przynajmniej do momentu az sie wszystko unormuje
Annika dosc czesto musisz powtarzac to toxo a jaki jest jego koszt?
Ja bylam wczoraj na wizycie 7t 5d i termin z usg na 29.04
Klaudynaaa podziwiam za wytrwalosc w zrzucaniu kg
MiLady wcale nie zazdroszcze wymiotow, w Twojej sytuacji tez pewnie wzielabym l4 przynajmniej do momentu az sie wszystko unormuje
Annika dosc czesto musisz powtarzac to toxo a jaki jest jego koszt?
Ja bylam wczoraj na wizycie 7t 5d i termin z usg na 29.04
klaudynaaa
Fasolka super co do wizyty co do diety to bardzo chciałam schudnąć bo źle się czułam z sobą i motywacja była :-)
Martina trzymam mocno :-)
Ja padam kochane chyba zaraz pójdę spać, córeczka już śpi, a mi niedobrze ehh:-(
Dodaje zdjęcie swojego brzuszka, chyba rośnie
Martina trzymam mocno :-)
Ja padam kochane chyba zaraz pójdę spać, córeczka już śpi, a mi niedobrze ehh:-(
Dodaje zdjęcie swojego brzuszka, chyba rośnie
reklama