reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka2015 jak ja Ci zazdroszczę możliwości kupowania ciuszków dla malucha w Stanch :) my troszkę tam mieszkalismy i co jak co ale zakupy ciuchowe a szczególnie dla dzieci to cenowa bajka w porównaniu z pl. Moja mała odkupiona do 5 roku życia a ma dopiero 2,5 :) dlatego tez po cichu liczę na dziewczynkę bo wtedy miałabym wszystko po córci :)

reklama
My dzis bylismy na zakupach i tez mąż nic mi nie pozwolił kupic dla dzidziusia :-(

Juz tyle dni bylo spokojnie a dzis znów bylo mi cale rano niedoborze, czy to kiedys sie skończy.

Hej dziewczyny,
my żyjemy jeszcze ;) tylko jesteśmy tak zmasakrowani wymiotami, że nawet nic nam się nie chce. Dzień zaczynam od godzinę wcześniejszej pobudki, żeby zjeść - i "wydalić". W pracy też latam co 1-2 godziny do wc. Nic mi nie smakuje, jeść muszę, bo z głodu samym kwasem nawet wymiotuję... fujjjjjj.....

Jutro idę na badania krwi, mam nadzieję, ze to sobota i kolejek nie będzie, bo nie wiem jak wytrzymam w kolejce :no::angry:

Czy na połówkowe chodziłyście z mężami? W prawdzie moje za miesiąc, ale tak się zastanawiałam, czy to już czas na mężowych obserwatorów?

Dziewczyny:)

Mam na szybko pytanie. Na ostatnim usg pokazalo mi ze jestem w 9t3dz. To bylo 8 wrzesnia. Po rozmowie z lekarzem zglupialam. Chcialam zapisac sie na usg prenatalne. No i mam sie zapisac jak bede miedzy 12t1dz do 13t1dz. Czyli kiedy?

Milady jak Twoje ciśnienie??
Ja na każde usg chodzę z mężem, to zalezy od Was.

Kasiagaw usg prenatalne robi sie miedzy 11t0d a 13t6d, musisz sie zapisać w tym terminie.

Wspolczuje Wam, mnie same mdłości wykonczyl

Dziewczyny, czy słyszałyście że w ciąży, a przynajmniej w ostatnim trymestrze, nie można brać gorącej kompieli, bo przyspiesza poród?
Mama powiedziała mi dzisiaj coś takiego, a ja uwielbiam gorące kompiele :-/

reklama
Do góry