reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dżoana zaraz będę uzupełniać listę to już cię dopisuję :) Nie ma jeszcze wszystkich dziewczyn bo nie wszystkie mi napisały a mi trudno wszystkie wyłapać chociaż pamiętam że ciebie pytałam tutaj o termin to może przeoczyłam- nie gniewaj się zaraz cię dopiszę :)

Dżoana...jak super ze już kupiłaś ubranka dla dzidziusia..a w jakich kolorach?...ja mam ochotę tez na mini zakupy..cos małego ..może jakies skarpetki chociaż...:)buziaki i udanych zakupów...tutaj tez sa tanie ubranka i mimo iż obiecuje sobie ze nie będę szaleć to ciezko będzie sie powstrzymać...:)))

Andziorek..ja liczę ze moje bobo wyskoczy na Wielkanoc :)ogólnie jestem bardzo energiczna wiec liczę ze 38tydz to będzie ten czas dla mnie :)..moj synek urodził sie w 38

reklama
Dziewczyny lista zaktualizowana ;) Sprawdźcie proszę czy się zgadza, bo mogłam się pomylić czy kogoś przeoczyć ale w takiej sytuacji bardzo chętnie to poprawię tylko dajcie znać :happy:
Dżoana już jesteś też na liście :) I właśnie pokaż koniecznie zdjęcia zakupów w wątku zakupowym :) Ja coś ostatnio mam przeczucia że jednak chłopak u mnie siedzi więc wtedy bym miała prawie wszystko po D.- może się już okaże we wtorek :happy:
I też się na marzec nastawiam bardziej skoro synka urodziłam w 34 to jakoś nie wydaje mi się żeby teraz drugie czekało do samego końca- chociaż kto wie, nigdy nie wiadomo :)

Do góry