Tusia trzymaj sie i nie mysl o najgorszym zanim sie nie wyjaśni ;*!
martita malutka i zgrabna a brzuszek delikatnie sie rysuje
renia super lista
wkoncu widze kto na kiedy ma termin
dziękuje
milka trzymam kciuki za twoje sobotnie usg
pierwsze wyczekane
dziewczyny przepraszam ze tak ogulnikowo ale nie dam rady czasowo .
co do porodów to ja dwa razy rodziłam z mezem i teraz tez bede jesli zdazy ;D z wojtusiem wbiegł jak juz parłam
powiedziałam ze nie bd sama cierpiec ;D teraz to juz sam mówi ze on musi rodzin ze mną (upiera sie ze to bedzie syn, ja twierdze ze dziewczynka)
i moze nawet przetnie pepowine
ostatnio sie przestraszyl i malo nie zemdlał haha
faceci
ps , ja bicia serduszka z lekarka nie luchalysmy tylko mi pokazywala , nigdy tak wczesnie nie sluchalysmy wiec cos w tym jest
aaa ja musze sobie kupic kurtke na jesien ale nie inwestuje w ciazowa, kupie poprostu taka zebym miala zapas na maly brzuszek a podejrzewam ze od listopada i tak juz wskocze w zimówke juz taka ciążowa kupie ;D a u was jak to wyglada ? chodzicie w swoich ??
no ja jutro wizyta u mojej gin ale tylko na samolocie
usg 22 prenatalne, juz sie nie moge doczekac ;D
ah apropo porodu jeszcze to ja tez sie nie moge doczekac ;D pomimo bólu uwielbiam te emocje ze to juz
a moj babelek musi byc naprawde silny bo coraz czesciej daje o sobie znac i wydaje mi sie ze dzidzia jest blizsza termiinu 25 marca a nie tak jak usg pokazywalo termin na 4-5kwietnia
no nic zobaczymy jak to sie wyrowna na prenatalnych ;Dwedlug om zaczelam 13 tydzien dzis ;D
lunka nie przejmuj sie ja tez mam tego krwiaka , jakas kosmowka niedomknieta czy cos... tez mi w szpitalu powiedzieli ze to od niego plamilam i moge nawet krwawic jak by pekl ale to nie zagraza dzidzi . a moja ginka co najsmieszniejsze tez nie widziala wczesniej tego krwiaka. taki ma sprzet ze jak na poczatku bylam w ciazy i w poniedz. poszlam prywatnie to dzidzia miala 3 mm i bilo serce a w srode u mojej gin nie widziala ani serdusszka ani dzidzi wiec hmm słaby sprzet=mnóstwo nerwów.