reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka - nie pomogę z tofu... :( Moze nie umiem przygotowywać ale zrobiłam kiedyś tortillę z warzywkami,sosem i podsmażonym tofu i to był moj ostatni raz -dla mnie niejadalne.

A ja..nie czuję sie jak w ciąży. Mdłości w 99% minęły, nic mi nie dolega i w ogóle na co dzień zapominam, że oczekuję dziecka. :/ Wyrodna...

reklama
Polianna ...Jedna pani Azjatka poleciła mi zeby usmażyć to tofu w jajku ..tak jak kotlet...ale jakos nie mam serca sie do tego zabrać bo nie wiem jakiego smaku oczekiwać...

witaj Agga, trzymam kciuki za wizytę, u mnie podobnie, muszę dużo leżeć i córeczka bawi się ze mną na kanapie, wszystko na spokojnie
u mnie wczoraj tragedia wymiotowałam, czułam się fatalnie:baffled: ja mam ten posmak cały czas, przez to mi niedobrze i mi sie unosi, mam go przez cały dzień, dzisiaj jest lepiej ale najgorzej jest popołudniu i wieczorami wtedy wymiotuję i czuje się kiepsko, mała teraz szaleje, ja muszę coś na obiad wymyślić, mężuś dzisiaj cały dzień w pracy będzie więc jeszcze zakupy mnie czekają

Hmmm Klaudynka może ten posmak to przez witaminy?..może spróbuj je zmienić....ja wieczorami czuje sie tez fatalnie....nie wiem czemu akurat wieczory sa u mnie tak trudne....słabo mi ,nie mam siły, i wymiotować mi sie chce...

Dziewczyny ja mam czas mogę nam tą listę napisać- takiej tabelki jak mają lutówki to nie umiem ale też postaram się żeby była ładna :happy: Tylko proszę o przesłanie w PW od was- nick i termin porodu, jak będzie gotowa to wkleję nowy wątek z listą, a potem jeszcze będziemy dopisywać płeć i imiona dzieciaczków :)

renia to super mam nadzijee ze wszystkie dziewczyny doczytaja i wysla ci pw :)

martita jasne ze listy nie musi robic moderator tylko osoba którA sie tego podejmie musi ja uzupelniac do samego konca ;)

ale żescie smaka narobiły mniam ja uwielbiam zupy ale nie umiem ich gotowac , no nie wiem wole dania stałe ;D hihi zupe jak ugotuje to albo bez smaku albo lłycha staje ;) a zjadłabym taka szczawiówke ;)

no niedługo niektóre z nas wkraczaja w drugi trymestr i miejmy nadzieje ze bedzie lepiej ;))

klaudyna bardzo wspolczuje ci kochana wiem jak sie czujesz mi narazie naszczescie troche przeszlo /.

Marzenka sciskam ;*

Renia, super!
Dziewczyny byłam na wizycie, serduszka jeszcze nie widać......
Malenstwo urosło, przypuszczamy z lekarzem ze musiałam zajść na sam koniec cyklu, mam przyjść za tydzień... Znowu czekanie ,ale jestem dobrej myśli.

reklama
tusia trzymam kciuki zeby bylo ok , sprzet sprzetowi i lekarz lekarzowi nie równi , ja byłam na poczatku jak sie dowiedzialam i bilo serduszko i dzidziol mial 3 mm a dwa dni pozniej moja lekarka wgl zarodka nie mogla znalezc! ;O taki sprzet ...eh ;* kiedy mialas ostatnia om? ile mm dzidzia ma teraz? a ile miala wczesniej?

Do góry