reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Milka :)A ja jadłam pasztet z razowym chlebkiem i pomidorkiem..z polskiego sklepu:)pycha
Haha tusia no właśnie liczyłam na małe party ale jakos mamuśki sie rozeszły:)))nawet kawa była i cos do kawy;)
Tusia na serio nie masz dostępu do polskich produktów?ja myślałam ze tam gdzie Polonia emigruje to i polskie biznesy już powstają ..tusia jak ty biedaku ciąże przetrwasz bez ogóreczkow kiszonych, kapustki, bigosu, pierogów?:)napisz gdzie mieszkasz:)

Ostatnia edycja:
A moj maż stwierdził ze musi być chłopiec bo z 3 babami i okresem x3nie wytrzyma ze będzie zabierać syna co miesiąc na wakacje :)trzyma sztamę z naszym 10latkiem ...tatusia synuś :)Haha ale sie zdziwi jak naprawdę moje przeczucie sie sprawdzi i dziewczynka będzie;)

Ostatnia edycja:
Martita29 i marzenka2015 - bardzo się cieszę że mnie rozumiecie z tą pracą i dziękuję za miłe słowa otuchy :-)

U mnie wszyscy mówią że to będzie chłopiec, aż mnie denerwują, z teściową i mężem na czele. Ja im mówię że to nie ważne, szczególnie wobec faktu że tyle lat staraliśmy się o dziecko, że najważniejsze żeby było zdrowe, a oni swoje :-/
Ja z dziewczynki byłabym bardzo zadowolona, oni pewnie też, ale jakby mielu wybierać, to woleli by chłopca :-/

Witajcie:)

Nie jestem w stanie Was nadrobic. Przezywam horror od wczoraj pt. Nie ide do przedszkola. Moja Zosia sie zbuntowala i o ile wczoraj chetnie poszla to dzis juz byl ryk niesamowity. Mam niesamowitego dola i wyrzuty sumienia.

Dziewczyny dzien doberek!
Ja w Grecji mieszkam nie ma tu polskich sklepow ani polonii na emigracji. Moze w Atenach jest... Mieszkam w duzej miejscowosci Trikala. W Lidlu tylko mozna znalezc niemieckie produkty znalazlam sauer kraut w puszce - kapusta kiszona, I wedline w Lidlu tez maja podobna...
Za rok, dwa przeprowadzamy sie na korfu Bo stamtad pochodzi Hary, jest tam malutki sklep ale ruski,
Wyprowadzilismy sie do centrum , Bo nam byla żona nie dawała żyć.... Jestesmy razem 6 lat a dalej mamy nieprzyjemnosci ....

Kasia wiem ze to ciężko ale nie możesz jej ulegać, dzieci zazwyczaj płaczą przed samym pojsciem do przedszkola a jak juz wejdą do sali to sie uspokajają.Trzymam kciuki!

reklama
Do góry