reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marita ja jestem obecnie wdzięczna mojemu mężowi za prace jaka ma..dzięki niemu mamy wspaniałe ubezpieczenie zdrowotne i zapewniona starość na emeryturach...teraz jest ciezko bo mało zarabia ale benefity bedą pózniej..ma duzo dni wolnych i chorobowych..jak któreś dzieci chorują to on bierze wolne i jedzie z nimi na wizytę..jak trzeba to zabiera ich ze sobą do pracy..i najpóźniej jest o 16.30 w domu...zapomniałam wspomnieć ze zawozi tez dzieci do szkoły jak jest jakaś nagła sytuacja to urywa sie z pracy ...

reklama
Moja mama pracuje jeszcze w Pl wiec nie moge liczyć na jej pomoc...musimy jakos z moimi teściami sie dogadać...powinno być ok..z mojej strony wiem ze będzie mi ciezko wrócić do pracy...ale naprawdę nie mam wyjścia ...inaczej popadniemy w długi na kartach kredytowych :(

W Polsce 21.00 mamuśki pewnie śpią bo taka cisza na forum Bluelovi , marita jakaś kawa by sie przydała i ciasto przy tych pogaduszkach we 3[emoji513][emoji511][emoji515][emoji509][emoji484][emoji507][emoji514][emoji508][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji7][emoji3]

marzenka damy rade no bo kto jak nie my ;)

zjadlam jeszcze jedna kanapke i juz nie mam pasztetu mykam spac bo zaczynaja mi sie oczy mydlic a bd musiala w nocy otworzym mojemu m drzwi od mieszkania bo nie zabieral ze soba kluczy .
dobranoc i spokojnych nocy ja to statnio strasznie sie krece, okropnie mi niewygodnie ciagle z boku na bok no nie do pomyslenia ;(

marzenka tak fajnie by bylo tylko kazda z nas z innej miejscowosci a ty z usa ;D hehe przypomnij z jakiego miasta pochodzisz??ahah dopiero sobie uzmyslowilam ze u cb inna godzina ;DD ktora u cb ile roznicy??

Ostatnia edycja:
Haha marita to ja :)szarlotka jest następna ...ja codziennie wymyślam nowe zachcianki a moj maż nie nadąża ..naszczescie nie wysyłam chlopine do sklepu bo by biegał w kółko ;)

reklama
Ja też bardzo się boję zwolnienia z pracy. Co prawda mam umowę o pracę na czas nieokreślony ale obecnie są u mnie zwolnienia, bo firma kiepsko prosperuje. W zeszłym roku zwolnili w moim wydziale 7 osób, w tym roku 3, z czego jedną osobę z mojego pokoju. Zwolnienie otrzymała pod koniec czerwca, ma 3 miesiące wypowiedzenia, czyli do końca września. Boję się że jak powiem im o ciąży to cofną jej wypowiedzenie i wręczą mi, dlatego do końca września muszę ukrywać że jestem w ciąży. Mam nadzieję że przez ten miesiąc nie wyskoczy mi brzuszek. Jestem pierworódką, i podobno pierworódkom późno pojawia się brzuszek.

Do góry