U
reklama
madzia1701
Zaangażowana w BB
Klaudynaa to Ty już masz fajnie z Helenką jeśli chodzi o jedzonko . Ja też dopajam wodą i zazwyczaj z butelki, choć gdzieś wyczytałam że już można spróbować podawać w kubeczku. Jeju dziewczyny dzisiaj mieliśmy rewolucje z Krzysiem no nic tylko kp , gdzie już jadł kaszkę, potem był obiadek na wieczór czasami mm z kaszką a dzisiaj nic tylko pierś i koniec bo inaczej był płacz ... W ogóle jest ostatnio marudny... Czyżby się wyłaniały górne jedyneczki?
klaudynaaa
Fanka BB :)
Nieszporku w butelce lovi
Madzia pewnie tak, Helenka tez jak jej wychodziła jedynka to przestała jeść jakiś czas stałe pokarmy a mleczka piła bardzo malo.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia pewnie tak, Helenka tez jak jej wychodziła jedynka to przestała jeść jakiś czas stałe pokarmy a mleczka piła bardzo malo.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia a ile jesteś na tym detoksie? Heh ja też postanowiłam nie jeść słodyczy, ale herbatę muszę poslodzic.
Nieszporek ja podaję wodę w kubeczku, zresztą już od 1,5 mc, ale z piciem to różnie. Więcej wypluwa. Z butli moja mała nie pije wcale.
Nieszporek ja podaję wodę w kubeczku, zresztą już od 1,5 mc, ale z piciem to różnie. Więcej wypluwa. Z butli moja mała nie pije wcale.
U
użytkownik 129155
Gość
madzia1701
Zaangażowana w BB
Alunia na detoksie jestem od 7 listopada przez 30 dni ale niestety ten weekend był dla mnie bardzo wymagający i coś tam sobie podjadłam słodkiego ale teraz od nowa zaczynam. Ja herbaty od dawna nie słodzę kawy też już staram się nie czasami jedną łyżeczkę posłodze.
madzia1701
Zaangażowana w BB
Nieszporek ja czasami podaje małemu mm, są takie dni że gdy nie ma mnie w domu to mm przez cały dzień a pierś dopiero na noc.
Tak, tylko kp bo młoda raz że z butli nie pije a dwa że jak już to bym ściągała swoje. Choć kilka razy próbowałam jej podać mm łudząc się, że może z butlą się zaprzyjaźni, ale gdzie tam.
Madzia ja słodyczy mogę nie jeść, ale nie wyobrażam sobie pić gorzką herbatę póki co zmniejszam ilość cukru do kawy/herbaty albo ksylitol używam.
reklama
madzia1701
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a zmieniałyście już swoim maluchom foteliki samochodowe? Jaki przedział wagowy najlepsze teraz i jaką firme polecacie bo ja jestem zielona w tym a Krzyś już sie wygina w pół jak chce go włożyć do tego nosidełka.