reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja też już zaczynam o tym myśleć. U nas wchodzi w grę ten tyłem do kierunku jazdy i na pasy, bo starym autem jeździmy. Myślałam o beSafe izi plus czy jakoś tak ;-)

Hej dziewczyny, a u nas klapa co do fotelika do auta. Krzyś dostał fotelik na mikołaja od chrzestnego, tylko że ja myślałam o całkiem innym lepszym, a on kupił fotelik w tesco nie jestem za bardzo zadowolona z tego prezentu wolałabym zabawke dla małego. Nigdzie nie ma opini o tym foteliku zresztą pokrowiec jest tak cienki że czuć ręką ten plastik jak się dotknie. Nic nie moge zrobić, bo chrzestny to męż brat i nie chce żeby się obraził.
f2wlj44jy7aaxjoy.png

Madzia - moze powiedz ze nie pasuje Wam do auta ze zle sie trzyma bo fotelik trzeba przeciez przymierzyc i dopasowac do auta. Zapytaj czy ma paragon zeby mogl oddac i najwyzej wymienic na zabawke. A jak powie ze nie to uprzedz ze sprzedacie i za te pieniazki kupicie inny fotelik

My musimy tez juz patrzec za fotelikiem bo synek juz 11 kg wazy i ledwo wchodzi do tego pierwszego. Poza tym glowa zaraz zacznie mu wystawac poza fotelik

Madzia też powoli myślę o zmianę bo Helenka się wścieka i płacze ale te drugie są chyba od 9 kg a moja mała jeszcze tyle nie ma ;-) i raczej będzie mieć fotelik po siostrze a starszej kupimy nowy :-)
No i też myślę że lepiej powiedzieć że nie pasuje do auta albo do pasów ale już używacie to zwrócić czy wymienić się nie da. Więc tylko możesz sprzedać i kupić inny.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że dziewczyny dobrze radzą a gdyby chciał sam sprawdzić czy do auta wam pasuje trudno powiedz ze fotelik to nie jest zabawka ale B. ważna sprawa i powinien zapytać się o jakim myślicie mógłby się np. dołożyć .

reklama
Dzięki dziewczyny :) sprawa z fotelikiem jest już załatwiona :) Kitki twój maluch już waży 11 kilo to całkiem ładnie, jest co ponosić :) Mój dopiero 8 kg a już jest dla mnie ciężki jak go dłużej ponosze :)
f2wlj44jy7aaxjoy.png

Do góry