Dziewczyny potrzebuję pomocy jak przyjechałyśmy z Małą ze szpitala, to dostałam od męża piękny prezent w ramach podziękowania za piękną córeczkę i że dałam radę tyle czasu się męczyć na porodówce. Teraz ja chciałabym mu coś dać, za to, że miałam w nim bardzo duże wsparcie, że mi bardzo pomagał fizycznie i psychicznie. Czy macie jakiś pomysł co mogłabym mu dać?
reklama
Kitki trix gratulacje!!!
Dużo jeszcze mamy dziewczyn w dwupaku???
Martita ale Ci zadroszcze ze juz masz spokój z bólami brzuszka. Ja nie mogę patrzeć jak moja się meczy. Nie wyje przy tym ale widzę ze cierpi. Ja od 3 dni daje sab simplex, zobaczymy czy pomoże. Martita jak często i w jakich dawkach dawalas espumisan?
Dużo jeszcze mamy dziewczyn w dwupaku???
Martita ale Ci zadroszcze ze juz masz spokój z bólami brzuszka. Ja nie mogę patrzeć jak moja się meczy. Nie wyje przy tym ale widzę ze cierpi. Ja od 3 dni daje sab simplex, zobaczymy czy pomoże. Martita jak często i w jakich dawkach dawalas espumisan?
klaudynaaa
Fanka BB :)
Martita dobrze ze problemy z brzuszkiem minęły u nas też poprawa
Alunia to miałaś stres u nas też już tak było że noskiem poleciało ale ja odrazu odciagnelam aspiratorem, biedne maluszki
Alexia moja też czasami się tak męczy :-( mam i sab i espumissan i pomaga
Dzoana ja dostałam za urodzenie pierwszej łańcuszek i zawieszke teraz nic za drugą
Ile chciałabyś wydać ?
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia to miałaś stres u nas też już tak było że noskiem poleciało ale ja odrazu odciagnelam aspiratorem, biedne maluszki
Alexia moja też czasami się tak męczy :-( mam i sab i espumissan i pomaga
Dzoana ja dostałam za urodzenie pierwszej łańcuszek i zawieszke teraz nic za drugą
Ile chciałabyś wydać ?
Dziewczyny zastrzelcie mnie! Aż mi wstyd, że tyle mnie nie było.
Po porodzie do mnie dotarło jak mało, pomimo książek i szkoły rodzenia, wiem i że instynkt macierzyński to nie wszystko. Więc jak Mały śpi to też śpię, albo czytam miliony artykułów, w ,między czasie robię w domu wszystko bo Mąż wrócił do pracy i pakuję nas do przeprowadzki, urwanie głowy
Zwłaszcza, że też Filip ma kłopoty brzuszkowe, pręży się, płacze, macha nogami...Masaż nie pomaga, gimnastyka nóżek też nie, ukłądanie na brzuszku również. Kupiłam Bobotic, poprawa jest taka, że łatwiej puszcza bączki (chociaż nie zawsze), ale zaczęło działać po kilku dniach stosowania dopiero. Zresztą mam wrażenie, że wraz z 5 tygodniem zaczął się skok rozwojowy, bo mam w domu diabełka, któremu sen nie jest potrzebny jak widać do funkcjonowania
Bardzo Wam wszystkim rozpakowanym gartuluję zdrowych i pięknych pociech <3
Pozwolę sobie pochwalić się,
Filip, ur. 24.03.2016 o 9:12 , 3750 g , 55 cm, 10/10 pkt. <3
Po porodzie do mnie dotarło jak mało, pomimo książek i szkoły rodzenia, wiem i że instynkt macierzyński to nie wszystko. Więc jak Mały śpi to też śpię, albo czytam miliony artykułów, w ,między czasie robię w domu wszystko bo Mąż wrócił do pracy i pakuję nas do przeprowadzki, urwanie głowy
Zwłaszcza, że też Filip ma kłopoty brzuszkowe, pręży się, płacze, macha nogami...Masaż nie pomaga, gimnastyka nóżek też nie, ukłądanie na brzuszku również. Kupiłam Bobotic, poprawa jest taka, że łatwiej puszcza bączki (chociaż nie zawsze), ale zaczęło działać po kilku dniach stosowania dopiero. Zresztą mam wrażenie, że wraz z 5 tygodniem zaczął się skok rozwojowy, bo mam w domu diabełka, któremu sen nie jest potrzebny jak widać do funkcjonowania
Bardzo Wam wszystkim rozpakowanym gartuluję zdrowych i pięknych pociech <3
Pozwolę sobie pochwalić się,
Filip, ur. 24.03.2016 o 9:12 , 3750 g , 55 cm, 10/10 pkt. <3
Załączniki
klaudynaaa
Fanka BB :)
Infini jejku jest piękny <3 fajnie ze się odezwałaś, problemy z brzuszkiem u kilku maluszków z forum są niestety:-( ja podaje espumissan lub sab simplex może u was też pomoże. Moja córeczka też mniej śpi już jest więcej aktywna rosną nam maluszki to będą mniej spać teraz :-)
reklama