reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu ciesze się bardzo, że nauczyliście się funkcjonować na co dzień :) Dobrze, że masz pomoc od teściów chociaż wtedy kiedy tam jesteście :) Ja też chętnie przyjeżdżam do teściowej, bo wtedy mam chwilę odpoczynku od Majki ;)
Świetny pomysł z tą kosmetyczką! Kto powiedział, że mama musi być zaniedbana i wiecznie oblana mlekiem ;)

reklama
Beatka kochana na pocieszenie ja mam 3 , ciesz sie bo jak karmisz to masz spokuj a jak ja karmie to jedno wymazuje mi szyby rekoma a drugie wola ze kupe zrobilo i trzeba podetrzec :D wiesz to tak troche zartem ale uwiez mi ze wszystko sie unormuje ,damianek to twoje wyczekane dzieciatko ale jest caly i zdrowy ,uspokuj sie to zobaczysz ze i maly bedzie spokojniejszy , on przezywa twoje nerwy , badz dobrej mysli a wszystko sie ulozy :*

Nie mam nawet kiedy napisać a zbieram sie od rana. Zadzwonili do nas z przychodni zeby przyjść bo im sie miejsce zwolniło to poszłyśmy bo mi na skierowaniu zależało. Z wielka laska ale dostałam bo przeciez dziecko ma prawidłowe napięcie mięśniowe wg lekarki. W ogóle to przyjmowala nas lekarka co kiedys odmowila mi skierowania dla Julii, jakas obrazona byla chyba dlatego, ze nie szczepimy :/

Beata bedzie dobrze na pewno, wszystko minie z czasem. Teraz jesteś przytloczona tym co sie dzieje, ja tez jak Julie urodziłam to plakalam :*

Antus u mnie z pępkiem było tak samo więc wszystko jest ok, nie przejmuj się.

Dziewczyny jesteście baaardzo kochane, bardzo dziękuję Wam za słowa zrozumienia i wsparcia, naprawdę wiele dla mnie znaczą. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :*

Ja też myślę że jak czerwony pępek nie jest to wszystko dobrze. Mój Antoś jutro będzie wazony też pewnie z 3,5 wazy a wojtek mam nadzieję że 3kg też.
Bluelovi twój maksiu też ładnie przybiera, w końcu na mamim mleczku.

Napisane na LT30p w aplikacji Forum BabyBoom

Co do noszenia to ja tez jestem za, w końcu kiedy to robic jak nie teraz. Moja Julia juz nie bardzo chce się przytulać, po każdym buziaki sie wyciera ;) a Kaja nie protestuje wiec trzeba to wykorzystać ;) u nas zasypianie na mojej klatce piersiowej lub na brzuchu, w łóżeczku nie bardzo chyba, ze ja mocno mleko "zamuli" to wtedy tak.

Widze, ze problemy brzuszkowe u wielu dzieciaczkow. Ja sama sie zastanawiam czy to juz pora na zakup Espumisanu bo co jakiś czas Kaję tez mecza wzdęcia, nie ma takiej tragedii jak u Julii ale jednak.

Beata jak będziesz chciala gdzies wyjść to zawsze mozesz Damiana do mnie podrzucić :D

Antus a mozesz troche rozchylic ten pępuszek zeby zobaczyc jak wygląda w środku? Bo mi właśnie wczoraj tak kazał pediatra.

bluelovi pięknie synek wazy, a moze pochwalisz sie jakimś aktualnym zdjęciem?

Ania daj koniecznie znać ile chłopcy waza :) u Was tez problemy z brzuszkiem?

Lusinda zapomniałam :),to szykuj sie na 15 ;)

Tyle z mojego nadrabiania bo musze zaraz pakować mala do wózka i po Julie do przedszkola. Tez dziś sama w domu jestem...

Martita często próbuje zajrzeć ale głęboki jest i nie bardzo widzę. Poproszę męża jak wróci to razem popatrzymy. Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi

reklama
V__8394.jpg V__3BB0.jpg
wstawiam zdjęcia od bluelovi :)

Załączniki

• V__8394.jpg
    V__8394.jpg
    194,9 KB · Wyświetleń: 184
  • V__3BB0.jpg
    V__3BB0.jpg
    148,4 KB · Wyświetleń: 193
Do góry