reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Polianna ogromne gratulacje. Czyli lekarz się nie pomylił ;).
Beatka super mamusia na spacerze.

Ja nie śpię od 4. I nie z powodu stresu przed cc tylko corcia się obudziła i poprzytulac chciała. Chyba też się stresuje.
I teraz leżę a w brzuchu mi burczy strasznie z głodu

Marzenka Mateuszek jest prześliczny
Dzoana, trzymam kciuki żeby poród sam się rozkrecił
Poliana gratulacje :-) ale duża dziewczynka. Czekamy na zdjęcie...

Ja wczoraj miałam wizytę u gin. i mam sie dziś położyć na szpital ze wzgledu na małą ilość wód plodowych i malutka przez tydzień nie przybrała na wadze prawdopodobnie przez moje brzydkie łożysko. Tydzień temu ważyła 3200g, a wczoraj 3120g +/- 200g.
Muszą nas obserwować i podać kroplowki nawadniajace. Poród będzie wcześniej, najpóźniej we środę.
Trzymajcie kciuki, żeby wczystko było dobrze...
Oczywiście spać już nie mogę z nerw.

Annika ale Kacperek ładnie przybiera :)

Poliana super, gratulacje :) dużo zdrówka i siły dla Was :) 8.04 ładna data, moja wymarzona ale synek coś mnie.nie słucha:)

Dżoana żeby te skurcze porządnie ruszyły skoro.już nie dają pospac :) kciuki

Beata ale fajnie że spacerek zaliczony :) wczoraj zeszlam do.piwnicy chociaż popatrzeć na mój wózek:) też się nie mogę doczekać:)

Kasiunia oczywiście za Was też kciuki, żeby było w porządku.:* będzie dobrze

Ania.ale bliźniaki nadrabiaja :) Już spore chlopaki :)

Już nie pamiętam co jeszcze czytałam. Chyba już koniec spania na dzisiaj. Brzuch coś pobolewa, ręce znów dretwieją i jeszcze jeść się już chce. Ciekawe czy dam radę schudnąć bo już mam 21 kg na plusie a gdzie tu jeszcze 2 tyg jak nie 3 do wywołania:/

Póki co taka "zmarnowana" porodem. Napiszę wam więcej jak dojdę do siebie

Załączniki

• 1460089110683.jpg
    1460089110683.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 168
Polianna- sliczna, widac ze duza dziewuszka. A Tobie mama gratuluje, szybko sobid poradzilas z porodem:)
Kasiunia - nid zazdroszvze szpitala ale jak mus to mus. Jej to juz niedligo tez utulisz coreczke. A lozysko masz juz III stopien?
Dzoana - ale Twoje baby jest uparte, moze czeka na ten 10;) zartuje. Domuslam sie ze takie czekamie i niepewnosc dobija no i zmeczenie, odpoczywaj ile mozesz
Lusinda - Ty czekaj cierpliwie na swoja kolej;)
Antus - oby zotlaczka szybko poszla po mm
Ania - pieknie rosna chlopcy i super ogarniasz dwojeczke, a wlascidie trojeczke:) a jak maz?

Nocka do dupy, budzilam sie srednio co 30-45min na zmiane pozycjo bo mnie biodra bola na bokach jak leze, na plecach kregoslup i oddychac nie moge. Koncowka jest okropna:(

reklama
Do góry