reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
W końcu dotarłam ze zdjęciem, poznajcie Igora :)
Milka kciukasy, dajesz czadu! :)
Idę Was nadrobić.

Załączniki

• IMG_1444.JPG
    IMG_1444.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 127
kitki zgaga! matko boska, moja zmora! nie wiem czy wierzyć w to czy nie, ale podobno zgaga oznacza że dziecko urodzi się z długimi włosami ;) ciekawe, aż nie mogę się doczekać żeby sprawdzić;D

W pierwszej ciazy tez mialam zgage ale sporadycznie i corka miala wloski ale nie jakies wielkie. Teraz mam zgage okropna. Zobaczymy bo powinnam miec wlochata malpke

Miladyy -i reenie niewiele niestety pomaga

Schauma - sliczny synek i prawie lysolek jako nieliczny na razie na forum:)

Ostatnia edycja:
Zgaga.... masakra, też mecze się z.nią codziennie. W pierwszej ciąży też meczyla,a.synek obudził się z delikatnymi, czarnymi włoskami, które do 6 mca całkiem się wytarly i synek długo był lysolkiem

Nie pamiętam, która z Was pisała o pęcherzyku żółciowym. Ja jestem po usunięciu z powodu kamicy pecherzyka,którą dała o sobie znać w 5 mcu pierwszej ciąży. 18 m-cy po porodzie miałam zabieg usuniecia,bo ataki kołki stały się bardzo częste i bardzo mocne.

reklama
Do góry