reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ania - ja tez tyle krwawilam/plamilam, raz wiecej raz mniej. Po 5tyg przeszlo i zaraz tydzien pozniej @ dostalam i znow 2tyg ale to juz masakra byla

Haha Marzenka to ja też wróżę dziś ciszę na forum wieczorem :D:D:D

Polianna sposób "na martite" dobre dobre :)

Bluelovi haha trafiłaś w sedno :D

Aniu ja po naturalnym krwawiłam 6 tygodni, pod koniec może już nie krwią ale różnymi wydzielinami, nie wiem jak po cc ale myś

Kitki, Ty sobie lepiej odpocznij :)

na brzuchu ani jednego rozstępa, ale za to na lewym pośladku mam....zauważyłam wczoraj ze łzami w oczach :frown::frown::frown: są tu jakieś mamuśki bez rozstępów?

reklama
Aa zamowilam w weekend ta dostawke boczna buggypod do wozka ta siedzaca wczoraj rano wyslali kurierem wiec dzis najpozniej jutro byc powinna :) zdam relacje jak przyjdzie to moze ktorejs mamie. Sie przyda :)

No wlasnie mnie tez to wkurza bo malutko a ciagle jest ,jakby nie moglo raz a porzadnie i spokuj :D

Do góry