sprawdzałam i około 200 zł za prenatalne, muszę pomyśleć czy iść czy nie...
Kasia dokładnie, badania aby wykluczyć niektóre choroby, mojej koleżance ginekolog na wizycie na nfz przy okazji sprawdził to po części
Marzenka pączki to moja zachcianka na jutro dzisiaj milka czekolada i zaraz robię sałatkę grecką i na to czipsy zjem wiem, że nie zdrowe ale nie umiem się powstrzymać, super z tym snem córeczki, ucieszy się na pewno
ja wagi się poję na razie 1 kg na plusie, ale chyba tyle w tydzień będę tyć bo rośnie mi brzuch i biust
Lunka mój m też nie ogarnia moich zachcianek
Alex nie martw się, może faktycznie za 2 tyg będzie widać, spokojnie, suwaczki dodajesz w profilu i w sygnaturze ze strony jakiejś i wklejasz link
Infini mi też przykro ale nie martw się, ważne że bije jednemu serduszko i dobrze się rozwija
Frambuesa witaj i gratulacje :-) co do plamień u mnie podobnie, trzeba być dobrej myśli :-)
u mnie spokojny dzień dużo leżę, ale córeczka daje czadu z wariacjami
teraz m ją usypia a ja idę robić sałatkę muszę coś zjeść bo mi niedobrze, ja bym musiała ciągle jeść wtedy mi dobrze i nie mam tego okropnego smaku w ustach dzisiaj myślałam, że mnie wykończy, cały dzień mi przez to niedobrze, dzisiaj u mnie już krwi nie było, oby już tak zostało, jest mi na zmianę niedobrze a jak dobrze to jem za 2 boje się, że przytyję z 30 kg będzie ciężko schudnąć wtedy
aaa tam lecę coś jeść