ania50
Fanka BB :)
Milka, Antus czekamy na informacje dotyczace daty porodow
Marzenka kciuki za wizytę.
Fenika mam nadzieje ze juz blizej niz dalej i na dniach was wypuszcza, trzymam mocno kciuki
Marzenka kciuki za wizytę.
W moim szpitalu z tego co mowili na szkole rodzenia po cc minimum 5 dni trzymaja, a po sn 2-3 dni jesli nic sie nie dzieje. Bardziej niż samego porodu obawiam się właśnie tego co będzie później, braku prywatności, fali odwiedzających - zarówno mnie jak i inne kobiety z sali, itd. Mi już znajomi zapowiedzieli, że jak się Mała urodzi to przyjdą w odwiedziny do szpitala, powiedziałam im że nie chcę odwiedzin żadnych w szpitalu to uznali, że oni nie do mnie a do Małej przyjdą! No więc w takim wypadku informację o narodzinach dostaną jak już w domu będziemy. Wolałabym, żeby tylko mój narzeczony mnie odwiedzał, no ale jestem w stanie jeszcze zrozumieć naszych rodziców, w końcu to ich wnuczka.Martita u nas w Zdrojach po cc wypuszczają na drugą dobę jeżeli nic się nie dzieje. Wszystko zależy od tego o której godzinie urodziło się dziecko
Lusinda boję się tego samego, dojście do łazienki powoduje u mnie zadyszkę i zastanawiam się jak to będzie w czasie porodu :/Nie wiem jak ja urodzę z tą moją kiepską kondycją
Fenika mam nadzieje ze juz blizej niz dalej i na dniach was wypuszcza, trzymam mocno kciuki