reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Fenika mała na pewno poradzi soebie z tą zoltaczka. Trzeba to przeżyć dziewczyny, bądźcie dzielne. Malutka jeszcze jest dlatego gorzej jej idzie zwalczanie choroby ale zobaczysz że bedzie dobrze.

Bluelovi trzymam kciuki żeby Maksiu dziś wyszedł ze szpitala.

Sweetka pokaż maleństwo:)

Ja dziś znowu cały dzień u teściów, ale postaram się was nadrobić, chyba.że mi jakieś zajęcie znajdą:) slonecznej soboty :)

reklama
Oto mój skarb :)

Załączniki

• mms_img770816103.jpg
    mms_img770816103.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 166
Fenika zoltaczka szybko minie wrócicie do domu i maleństwo zacznie przybierać :*
Bluelovi trzymam kciuki żebyście dzisiaj wyszli do domku.
Beatka co za wieści, super gratulacje. Damianek taki duży jak mój Wojtuś:* śliczny chłopczyk. A ty jak sie czujesz?

Fenika kochana, ale się nastresujesz... a pielęgniarki pomagają Ci w karmieniu???
Beatko super wieści, Damianek wygląda na silnego chłopca :tak:
A Ty jak się czujesz po cc??

Beatka - gratuluje mamusiu! Dobrze ze szybko zareagowali. 2kg to ladna waga. Podtucza Go troszke i do domku pojdziecie. No i 10pkt. Super. Ciesze sie bardzo. Czekamy na wiesci po obchodzie

Beatka gratulacje ! Mam nadzieje, ze szybciutko ładnie go podtuczysz :) życzę duzo zdrowia i radości z macierzyństwa :)

Czekam na wieści od sweetki.

fenika nie martw sie, ciąża i porod są trudne ale pózniej dopoero czekają nas wszystkie nerwy - wzloty i upadki; ale wszystkie będziemy mieć koniec końców piękne dzieciątka. Początki są stresujące i życzę Ci aby było jednak ich najmniej !

reklama
Do góry