reklama
Martita - a podalas dane sprawcy na policji? Powinni od razu zainterweniowac i sprawdzic jego auto. Bo inaczej nic ci to nie da. Jak zglosisz w ubezpieczalni to on sie wyprze a bez jego oswiadczenia i przyznania niewiele zdzialasz. Tym bardziej ze za zbiegniecie jego polisa nie pokryje i bedzie musial zaplacic z wlasnej kieszeni. Takze bedzie pewnie krecil skoro zdecydowal sie odjechac. A masz dane tej babeczki, czy ewentualnie bylaby sklonna dac ci takie oswiadczenie co widziala na pismie?
Martita no tak, masz rację i coraz mniej miejsca mają
Beatka!!! no cos Ty!!! słońce, absolutnie nie możesz się załamywać, wiem ze to banalnie brzmi i sztampowo, ale wszystko będzie dobrze i musisz w to wierzyć!! :* malutki będzie zdrowiutkim chlopczykiem, zobaczysz! :*
Beatka!!! no cos Ty!!! słońce, absolutnie nie możesz się załamywać, wiem ze to banalnie brzmi i sztampowo, ale wszystko będzie dobrze i musisz w to wierzyć!! :* malutki będzie zdrowiutkim chlopczykiem, zobaczysz! :*
Moj tez znow na prawo. Tzn glowa w dole a reszta po prawej stronie pepka i okopuje mi watrobe. Tak mysle. Jutro po usg sie przekonam czy mam racjeAntus a to u Ciebie malutki tak prosciutko leży. mój ciągle w prawo zwrócony. ale dobrze wiedzieć, ze tez tak masz, zastanawialam się nad tym dziś
Beatka - Ty sie nie zalamuj i czarnowidztwa nam tu nie uprawiaj. Wiem ze Ci teraz bardzo ciezko ale glowa do gory. Jestes pod opieka. Jesli byloby b zle to od razu rozwiazali by ciaze nie czekaliby tygodnia. Dostajesz jakies leki?
Kitki ja pokazalam na policji te kartke co mi ta kobieta zostawila, tyle ze ona wlasnie nie napisala swojego numeru bo tak bym juz miala swiadka i z glowy. Polcjant powiedzial, ze teraz znajda tego czlowieka co to zrobil i bede to wyjasniac, wiem ze on moze sie wszystkiego wyprzec no ale nic wiecej nie zrobie, musze czekac. Maz w ogole nie chcial tego zglaszac, placimy oc i ac wiec moglibysmy to zrobic bez zglaszania ale z drugiej strony ja mam wysoka znizke i nie chce jej stracic. A po drugie to sie wkurzylam bo sama nie wyobrazam sobie tak zrobic, przytrzec komus auto i uciec...
reklama