reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita dobrze że ta kobieta spisała nr rejestracyjny samochodu. Jednak są też ludzie uczciwi i z sumieniem.

Ja nie ukrywam że się załamałam. Najgorsze myśli mam w głowie :( Nie będę się już rozpisywać jakie :(

reklama
Antus a to u Ciebie malutki tak prosciutko leży. mój ciągle w prawo zwrócony. ale dobrze wiedzieć, ze tez tak masz, zastanawialam się nad tym dziś :)

Martita - a podalas dane sprawcy na policji? Powinni od razu zainterweniowac i sprawdzic jego auto. Bo inaczej nic ci to nie da. Jak zglosisz w ubezpieczalni to on sie wyprze a bez jego oswiadczenia i przyznania niewiele zdzialasz. Tym bardziej ze za zbiegniecie jego polisa nie pokryje i bedzie musial zaplacic z wlasnej kieszeni. Takze bedzie pewnie krecil skoro zdecydowal sie odjechac. A masz dane tej babeczki, czy ewentualnie bylaby sklonna dac ci takie oswiadczenie co widziala na pismie?

Martita no tak, masz rację :) i coraz mniej miejsca mają :)

Beatka!!! no cos Ty!!! słońce, absolutnie nie możesz się załamywać, wiem ze to banalnie brzmi i sztampowo, ale wszystko będzie dobrze i musisz w to wierzyć!! :* malutki będzie zdrowiutkim chlopczykiem, zobaczysz! :*

Antus a to u Ciebie malutki tak prosciutko leży. mój ciągle w prawo zwrócony. ale dobrze wiedzieć, ze tez tak masz, zastanawialam się nad tym dziś :)
Moj tez znow na prawo. Tzn glowa w dole a reszta po prawej stronie pepka i okopuje mi watrobe. Tak mysle. Jutro po usg sie przekonam czy mam racje

Kitki to identycznie nasze chłopaki leżą :) moj jak kopie to tylko prawa strona i to bardzo w prawo, pod ostatnimi zebrami z prawej.

Kitki ja pokazalam na policji te kartke co mi ta kobieta zostawila, tyle ze ona wlasnie nie napisala swojego numeru bo tak bym juz miala swiadka i z glowy. Polcjant powiedzial, ze teraz znajda tego czlowieka co to zrobil i bede to wyjasniac, wiem ze on moze sie wszystkiego wyprzec no ale nic wiecej nie zrobie, musze czekac. Maz w ogole nie chcial tego zglaszac, placimy oc i ac wiec moglibysmy to zrobic bez zglaszania ale z drugiej strony ja mam wysoka znizke i nie chce jej stracic. A po drugie to sie wkurzylam bo sama nie wyobrazam sobie tak zrobic, przytrzec komus auto i uciec...

reklama
Na razie nic dodatkowego niż do tej pory brałam nie dają mi. Robią mi tylko Ktg. Mam nadzieję że po jutrzejszym porannym obchodzie dowiem się czegoś więcej.

Do góry