reklama
dżoana zazdroszczę Ci okrutnie tego spa
U nas też brak planów bo mąż się "rozchorował" (czyt. ma katar) oczywiście wtedy kiedy ja już postanowiłam, że poślę małą na basen, a teraz nie mam z kim jej wysłać W niedzielę mam urodziny i mieliśmy wybrać się do jakiejś knajpki, już opiekę dla Laury wykombinowałam, ale nie wiem czy mu się ta "choroba" nie rozwinie
U nas też brak planów bo mąż się "rozchorował" (czyt. ma katar) oczywiście wtedy kiedy ja już postanowiłam, że poślę małą na basen, a teraz nie mam z kim jej wysłać W niedzielę mam urodziny i mieliśmy wybrać się do jakiejś knajpki, już opiekę dla Laury wykombinowałam, ale nie wiem czy mu się ta "choroba" nie rozwinie
marzenka2015
Fanka BB :)
Bluelovie ..jak maluszek, straszaczki i ogólnie jak ogarniasz nowa sytuacje?napisz proszę wskazuwke co robić zeby mieć taka produkcje mleka jak sie czujesz po porodzie ?
marzenka2015
Moj pączuś w 29 tyg miał 1700 wiem ze pewnie waga podana była zawyżona ..teraz spodziewam sie ze bąbelek ma okolo 3kg
marzenka2015
Dzoana ale ci fajnie z tym spa teraz pewnie każda z nas marzy o takich zabiegach,póki co pozostaje mi do dyspozycji wanna z ciepła woda i masaż stup zrobiony przez męża
schauma uuu, to nie zazdroszczę - "chory" facet to utrapienie nie piszczy juz o herbatę, pilota, gazetę, masaż i kanapkę? mój na szczęście rzadko "choruje", ale jak juz to wszystko pod nos musi miec podane
u nas weekend na spokojnie, remontowo jak zwykle
u nas weekend na spokojnie, remontowo jak zwykle
marzenka2015
Schauma ja tez wlasnie tak podjadam dość często nawet wtedy kiedy głodu nie czuje. U mnie w ogromnych ilościach schodzi papryka świeża i pomarańcze przestałam juz liczyć ile kg na tydzień zjadam uwielbiam i sery żółte ...
klaudynaaa
Schauma ja tak miałam cały czas że byłam pełna i jak zjadłam trochę obiadu to już byłam pełna, oczy chcą a miejsca nie ma ale czasami od kilku dni mam jakieś dziwne napady np nie mogłam się najeść ciągle coś podjadalam i miałam ochotę na słodycze, a tylek rośnie ;-)
Martita haha tylko takim sposobem to w kilka dni przytyje tyle co przez pół ciąży no i zdrówka dla córci :-*
Dzoana odpocznij i zrelakuj się
Milka nooo dobrze ze nie tylko ja tam mam
Schauma nie mogę z tej "choroby" wesoło to opisałas trzymam kciuki żeby nic się nie rozwinęło ;-)
Kochane idę spać miłej nocy :-)
Martita haha tylko takim sposobem to w kilka dni przytyje tyle co przez pół ciąży no i zdrówka dla córci :-*
Dzoana odpocznij i zrelakuj się
Milka nooo dobrze ze nie tylko ja tam mam
Schauma nie mogę z tej "choroby" wesoło to opisałas trzymam kciuki żeby nic się nie rozwinęło ;-)
Kochane idę spać miłej nocy :-)
Dziewczyny, mój mąż też choruje - ma grypę i przyznam, że dawno nie byłam tak styrana... Nie dość, że chłop w domu kilka dni, to jeszcze przynieś herbatkę, podaj lekarstwo, boli mnie głowa, zimno mi... I nie dość, że mi samej ciężko ze wszystkimi obowiązkami domowymi, dwuletnie dziecko do ogarnięcia i jeszcze 30 letni chłopczyk, którym trzeba się zająć. A jak o cokolwiek poproszę to zaraz jest "wiesz, że głowa mnie boli", "jestem osłabiony", "źle się czuję", "plecy mnie bolą". Gdybym ja marudziła za każdym razem kiedy mi coś strzyka to chyba by mnie na balkon wystawił oj będę musiała mu wszystko wypomnieć jak tylko już wyzdrowieje
Bluelovi, oj pamiętam ile czasu walczyliśmy z Majką, bo jej się na początku dzień i noc myliły... Ale wszystko się unormowało
Ja też chcę do SPA!!! zazdroszczę
Bluelovi, oj pamiętam ile czasu walczyliśmy z Majką, bo jej się na początku dzień i noc myliły... Ale wszystko się unormowało
Ja też chcę do SPA!!! zazdroszczę
reklama