babka mi powiedziała, że w przypadku cesarki istotna jest ta druga strona, czyli tam gdzie jest karmienie itp.
Aaa to u mnie w szpitalu plan porodu nie uwzględnia juz tego co później tylko sam poród. Fajnie ze u Ciebie o to pytają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
babka mi powiedziała, że w przypadku cesarki istotna jest ta druga strona, czyli tam gdzie jest karmienie itp.
Schauma ja to z tych bardziej ostrożnych mamusiek wiec bym jeszcze na basen nie posłała. Szczególnie ze ta grypa panuje a dzieci różne przychodzą na basen. Ja zima w ogóle jestem zwolenniczką unikania takich zbiorowisk. Nie ochroni się przed wszystkim ale dopóki jestem w ciąży to unikam póki się da. Mam już dość chorowania.
Rsz tak właśnie będzie. Ale czy SN czy cc to zawsze boli. Jak nie w trakcie to po. Ale to nic. Prawdziwy hardcore się zacznie jak się już zostanie rodzicem.