reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Rsz faktycznie te liczne bakterie musi skonsultować ginekolog. Ja nie miałam nigdy czegoś takiego, więc nie pomogę.
Martita trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Jutro też dowiem się ile waży maluch :)
U nas dzisiaj planów brak, pogoda beznadziejna i z domu nie chce się wychodzić. Na pewno trzeba troszkę ogarnąć, zrobić obiadek i to czego najbardziej nie lubię - muszę posprzątać u króliczków (2) a one zajmują i brudzą cały balkon :/

reklama
U mnie do przyszłego tygodnia takie nudy że już nie wiem co mam robić :/ Niemieckiego się z nudów douczam. Nawet nie mam co za bardzo czekać na weekend bo mąż w sobotę pracuje. Ale w niedzielę ma podjechać szwagier do nas z rodzinką bo jadą na targi do Frankfurtu przywiezie nam ten przewijak. W poniedziałek z Damianem do lekarza, we wtorek ze sobą a w środę już teściowa przyleci to nudno już nie będzie.
Na dziś co prawda mam w planach jazdę na mopie ale mieszkanie małe i mam cały dzień na to :D I obiadek zrobić ale to na szybko- pieczone piersi z pomidorkami, kasza jaglana i brokuł.

Fenika trzymam kciuki za wizytę :) Malutka ma już pewnie wagę słuszną :)

Kitki łóżeczko świetne :) I ważne że córcia szczęśliwa, słodka jest ta twoja malutka :)

Martita może jakoś przejdzie córce, ja myślałam, że od mojej się zaraziłam ale skończyło się na katarze i lekkim bólu gardła. Teraz mi się kończy i męża bierze :/

Ja też dziś żadnych konkretnych planów nie mam, pewnie spacer z małą bo na pocztę muszę iść, jakiś obiadek i odpoczynek :) Pamiętajcie że dzisiaj Dzień Mężczyzn :D

Fenika trzymam kciuki za wizyte. Daj znac potem oczywiscie:)

Antus masz kroliki??:) taki pupile czy hodowlane??

Martita nie doradze nic bo to moja pierwsza ciąża

Sweetka ja chcialam sama odrestaurowac nasze 30-letnie lozeczko, ale uslyszalam od meza ze mu nic nie chce dac przy nim zrobic. To stwierdzilam, ze ok, niech wyszlifuje i pomaluje, ake wtedy znowu ja nie bede miala wkladu wlasnego w to. To pozwolil mi ostatnia warstwe farby polozyc no i po tym jak sie domagal zeby to lozeczko robic, to jak kupowalismy wyprawke, to czesc rzeczy wybieral on, a czesc ja. Kupowalismy np. dwa rozki, czy kocyki, to jeden wybieral on a jeden ja☺ chcialam zeby mial swoj udzial w tym;-) ;)

Fenika trzymam kciuki za wizyte.

Kitki - slodka ta Twoja coreczka:wink: ja widzialam kiedys filmik na fb jak mama pokazala synowi zdjecie usg, ze bedzie mial rodzenstwo, to chlopiec sie tak pieknie zachowal ze az sie poplakalam:-) :) mowil ze bedzie starszym bratem, ze bedzie pomagal, ze wezmie je do swojego pokoju i takie tam. Miod, malina:blink:

była położna...powiedziała , że mam wytrzymać jeszcze do 37 tygodnia....

dała mi plan porodu , dostałyście już też takie ?

nie , u nas w szpitalu daje się taki ... nawet na szkole rodzenia nam babka taki sam pokazywała... jest oczywiście miejsce na dopisanie tego co poza tym chcemy , ale oddaje się taki . wstawie wam zaraz

reklama
plan .jpg
plan 2.jpg

Załączniki

• plan .jpg
    plan .jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 287
  • plan 2.jpg
    plan 2.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 286
Do góry